Miért kell fektetve, és nem állítva tárolni a borokat?
Figyelt kérdés
Az imént olvastam itt, hogy egy srácnak volt egy 96-os üveg bora, és írták, hogy hiába volt hűvösön és félhomályban, romolhatott az íze, mert állítva volt.
Ennek mi a magyarázata?
2013. júl. 26. 13:56
2/2 anonim válasza:
Kiszáradt a dugó, összezsugorodott és ki-be járt mellette a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!