Ha az orron át végzendó covid tesztet visszautasítom, akkor nem kapok teszt eredményt?
Jesszusom, de sötét vagy. Nagyon remélem, hogy nem lesz gyereked.
Agyhártyát, mi? Nézegesd még egy kicsit az anatómiai atlaszt:D
Az utcára azért kimész? Bármikor rád eshet egy kéttonnás meteor.
Hát nézzetek utána! És amúgy a többség panaszkodik, hogy volt a mintavétel után panasza.
11es.Te vagy sötét, de nagyon. 😆😆😆
Amúgy 3 csodás gyermeket neveltem fel. Haha
Érdekes módon én nem hallom, hogy bárki panaszkodott volna, pedig nem egy embert ismerek, akitől vettek mintát. Neked kéne utánanézned,
de nem ufómagazin, blikk és hasonló oldalakon, hanem szaklapokban:
nincs semmi kockázata szakszerű mintavétel és adott ritka, adott területtel összefüggő betegség megléte nélkül.
Egyébként azzal, hogy visszasötétezel valakit, nem leszel kevésbé
viccesen paranoid és buta.
Szia!
Gyermekeknél csak garatból veszünk mintát! Esetleg óvatosan bedugjuk az orrába. Hány éves a kicsi? Őszintén inkább magatokat teszteltessétek a gyerek meg maradjon otthon 10-14 napig. Ha ő pozitív úgyis maradni kell a szülőknek is, akkor minek feleslegesen kitenni egy ilyen mintavételnek? Nem is értem a gyermekorvosokat sem, volt aki 2 hónapos csecsemőnek kért tesztet..Mi a francnak?
Az agyhártya nem sérül egyébként, orron keresztül is bedugva a pálca a garatba kerül, csak annak is az orr üregi részére, nem a szájüregi részbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!