Pozitív teszt eredményétől számítva hány nap múlva hívnak fel a Népegészségügytől?
11.04-én szerdán jött meg ügyfelkapura az eredmény ami pozitív lett, de még azóta (11.07.) se hívtak fel, hogy akkor mik a további teendők. Van más is akinek ennyit csúszik az ügyintézés?
Tudom, hogy nagyon le vannak terhelve, de már az is megfordult a fejemben, hogy lehet nem is fognak értesíteni,hanem várjam meg, hogy letelik a 10 nap karantén.
Köszönöm a válaszokat
Szia anyum munkahelyen csináltak tesztet hétfőn és o pozitív lett.
Szerdán kb 10kor jott meg az eredmény hogy pozitív haziorvos azonnal hazarendelt mindenkit tobbek kozt engem is mert egy háztartásban élünk anyummal.haziorvos szerdán ahigy hívott felvett mindenkit tappenzre anyumnak mondta penteken rendeli az elso tesztet mert egészségügyis és neki kell 2 negativ.Mondta majd az nnk keres minket na eddig semmi....
Nekünk semmi tünet akkor Nekünk is keddtől számolják majd?
Anyum 3 munkatarsat hivtak mind3 mast kapott
-tesztnapja
-teszt másnapján
-eredmény napja
😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!