Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pozitív teszt eredményétől...

Pozitív teszt eredményétől számítva hány nap múlva hívnak fel a Népegészségügytől?

Figyelt kérdés

11.04-én szerdán jött meg ügyfelkapura az eredmény ami pozitív lett, de még azóta (11.07.) se hívtak fel, hogy akkor mik a további teendők. Van más is akinek ennyit csúszik az ügyintézés?

Tudom, hogy nagyon le vannak terhelve, de már az is megfordult a fejemben, hogy lehet nem is fognak értesíteni,hanem várjam meg, hogy letelik a 10 nap karantén.

Köszönöm a válaszokat

2020. nov. 7. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Pont ebben a helyzetben vagyok, mikor hívtak végül?
2020. nov. 13. 11:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! 4 nappal rá telefonáltak (11.08), de már úgy kezdte a hölgy, hogy sajnálja, hogy csak most tudtak értesíteni, de nem győzik csinálni annyian vannak a pozitívak... Ezért késett ennyit. És a teszt másnapjától számolták a 10 nap karantént, ami már majdnem le is telt mire értesítettek telefonon.
2020. nov. 13. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen, A teszt levétele vagy az eredmény utáni naptól?
2020. nov. 14. 07:40
 4/9 A kérdező kommentje:
A teszt levétele utáni naptól
2020. nov. 14. 09:40
 5/9 anonim válasza:
100%

Szia anyum munkahelyen csináltak tesztet hétfőn és o pozitív lett.

Szerdán kb 10kor jott meg az eredmény hogy pozitív haziorvos azonnal hazarendelt mindenkit tobbek kozt engem is mert egy háztartásban élünk anyummal.haziorvos szerdán ahigy hívott felvett mindenkit tappenzre anyumnak mondta penteken rendeli az elso tesztet mert egészségügyis és neki kell 2 negativ.Mondta majd az nnk keres minket na eddig semmi....

Nekünk semmi tünet akkor Nekünk is keddtől számolják majd?

2020. nov. 14. 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sincs tünet, én nem is táppénzen hanem szabim vagyok, eddig senki nem keresett, ezért kérdeztem, mert nem mindegy, hogy honnan indult a 10 nap.
2020. nov. 14. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, még mindig nem hívtak, a háziorvos szerint az eredmény után indul a 10 nap.
2020. nov. 16. 09:51
 8/9 anonim válasza:
100%

Anyum 3 munkatarsat hivtak mind3 mast kapott

-tesztnapja

-teszt másnapján

-eredmény napja

😁😁😁

2020. nov. 16. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Általában aznap
2020. dec. 7. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!