Pozitiv lett a korona tesztem. Mikor jön vissza a szaglásom?
Figyelt kérdés
Már lassan 2 hete nem vagy csak minimálisan érzek szagokat. Lehet hogy ez örökre így marad?
24/L
2020. nov. 9. 13:30
11/14 anonim válasza:
Azóta történt pozitív változás valkinek? És most vagyok az 5-6. napomon hogy nem érzek semmit sem elég kiakasztó :/
12/14 A kérdező kommentje:
Én 3 hónapja alig érzek...
2021. jan. 31. 09:22
13/14 A kérdező kommentje:
Vagyis érzek csak nem úgy mint előtte. Szerintem ez igy marad orokre sajnos....
2021. jan. 31. 09:22
14/14 anonim válasza:
Nekem szeptemberben ment el, azóta se olyan, mint régen. Tompábban érzek szinte mindent, valamit éppen csak érzek, van aminek pedig fura, rossz íze lett.
Helységben lévő szagot is csak picit érzem, gáz szivárgásnál nem lennék nyerő helyzetben. Már nem reménykedem, hogy jobb lesz, inkább örülök, hogy ennyit is érzek, nem ment el teljesen. Az kibírhatatlan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!