Kinek higgyek a vírussal kapcsolatban?
Teljesen ellentmondásos információkat lehet olvasni, a tagadók és a hívők közt is vannak orvosok, tudósok. Ha ők sem tudják, hogy mi az igazság, akkor én honnan tudjam? Elhiszem, h nem átverés, sokan meghaltak. De túl sok az ellentmondás is. Magyar politikusoknak semmit nem hiszek el, viszont a korona az egész világon ott van.
Mindenkit kérek, hogy ne egymás kölködéséről szóljanak a kommentek. Annyit kérdezek, hogy honnan tájékozódjak, ami hiteles.
Miért akarsz feltétlenül hinni valamelyik oldalnak? Származik valamilyen előnyöd belőle, jobb lesz az életed (vagy a környezeted élete) ezáltal?
Engem például nem érdekel, hogy honnan ered a vírus, hányan betegedtek és halnak meg naponta, a maszk véd vagy sem. Ezek nem befolyásolják az életemet közvetlenül. (ja, igen, én is sajnálom az áldozatokat, mielőtt még lepontoznának)
Hordom a maszkot, mert kötelező. Ha véd akkor jó, ha nem akkor is kell hordani.
Erősítem az immunrendszeremet, abból baj nem lehet.
Egyebet nem nagyon tehetek.
@6
az immunrendszer erősítése egy elég elcsépelt fogalom, talán orvosi szempontból nem is helyes. A köznyelvben, -és számomra is- azt jelenti az erős immunrendszer, hogy könnyebben megbirkózik a betegségekkel. Ha valaki rendszeresen meg van fázva, ágynak esik, akkor gyenge az immunrendszere, nehezen győzi le a kórokozókat. Akinek "erős az immunrendszere" az könnyebben leküzdi a betegségeket, hamar meggyógyul, vagy eleve el sem kapja. Én azt tapasztaltam, hogy a megfelelő táplálkozás, a rendszeres mozgás, a vitaminok segítik az immunrendszer működését. Ha pedig valaki könnyebben megbirkózik a betegségekkel, akkor valószínű, hogy a korona vírussal is könnyebb dolga lesz.
"De mára a svéd modell egyértelműen lekörözte az összes többit"
Szakadjunk már le a svéd modellről. A dánok, finnek és norvégok lezártak tavasszal és sokkal enyhébb volt a tavaszi hullámuk, és az őszi halálozási adatok náluk is hasonlóak Svédországhoz.
Az új esetek számában most pedig Svédország a legrosszabb a régióból.
A "svéd modell" nem egy követendő példa önmagában, inkább azt kellene kideríteni, hogy a skandináv államok miért jobbak, mint Európa többi része. Más népszokások? A keményebb telek miatt jobban bírják általában a megfázásos betegségeket? Vakszerencse?
És miért Svédországot emlegetik a vírustagadók, és miért nem Vietnámot vagy Új-Zélandot?
2-es "Kívánom, hogy az ő rokonaik is kapják el és akkor majd lehet tagadni" Te tényleg ennyire rosszindulatú, buta buta ember vagy?
Kommented alapján teljesen érthető hogy a propaganda szócsöve lettél.
Kérdező, a valós életben barátaid, ismerőseid között mennyi embernek okozott egészségügyi problémát a covid? Abból levonhatod a következtetést milyen veszélyes. A GYK-s fizetett trollok
nem fogják megadni a választ neked... Lehet leszavazni trollok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!