Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek higgyek a vírussal...

Kinek higgyek a vírussal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Teljesen ellentmondásos információkat lehet olvasni, a tagadók és a hívők közt is vannak orvosok, tudósok. Ha ők sem tudják, hogy mi az igazság, akkor én honnan tudjam? Elhiszem, h nem átverés, sokan meghaltak. De túl sok az ellentmondás is. Magyar politikusoknak semmit nem hiszek el, viszont a korona az egész világon ott van.

Mindenkit kérek, hogy ne egymás kölködéséről szóljanak a kommentek. Annyit kérdezek, hogy honnan tájékozódjak, ami hiteles.

2020. nov. 2. 07:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem egy vallás amiben hinni kell 😅
2020. nov. 2. 07:04
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Kettő rokonom covidos. Fiatalok (egyik 2 éves), nincs semmilyen krónikus betegségük, mégis rossz állapotban vannak. Rengeteg ember vesztette el szeretteit miatta. Fel tudnám rúgni, gondolom ők is, azokat a primitív, bunkó majmokat, akik tagadják a vírust. Kívánom, hogy az ő rokonaik is kapják el és akkor majd lehet tagadni.
2020. nov. 2. 07:06
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Miért akarsz feltétlenül hinni valamelyik oldalnak? Származik valamilyen előnyöd belőle, jobb lesz az életed (vagy a környezeted élete) ezáltal?

Engem például nem érdekel, hogy honnan ered a vírus, hányan betegedtek és halnak meg naponta, a maszk véd vagy sem. Ezek nem befolyásolják az életemet közvetlenül. (ja, igen, én is sajnálom az áldozatokat, mielőtt még lepontoznának)

Hordom a maszkot, mert kötelező. Ha véd akkor jó, ha nem akkor is kell hordani.

Erősítem az immunrendszeremet, abból baj nem lehet.

Egyebet nem nagyon tehetek.

2020. nov. 2. 07:18
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Amig gazdasági válság tart, addig lesz ellenség a vírus. Ez sem veszélyesebb, mint az influenza, vagy a H1N1 volt. Ahol kötelező, viselem maszkot, de nkább az immunrendszerem erősítem.
2020. nov. 2. 07:53
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Hogyan kell immunrendszert erősíteni?
2020. nov. 2. 08:17
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

@6

az immunrendszer erősítése egy elég elcsépelt fogalom, talán orvosi szempontból nem is helyes. A köznyelvben, -és számomra is- azt jelenti az erős immunrendszer, hogy könnyebben megbirkózik a betegségekkel. Ha valaki rendszeresen meg van fázva, ágynak esik, akkor gyenge az immunrendszere, nehezen győzi le a kórokozókat. Akinek "erős az immunrendszere" az könnyebben leküzdi a betegségeket, hamar meggyógyul, vagy eleve el sem kapja. Én azt tapasztaltam, hogy a megfelelő táplálkozás, a rendszeres mozgás, a vitaminok segítik az immunrendszer működését. Ha pedig valaki könnyebben megbirkózik a betegségekkel, akkor valószínű, hogy a korona vírussal is könnyebb dolga lesz.

2020. nov. 2. 08:27
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

"De mára a svéd modell egyértelműen lekörözte az összes többit"

Szakadjunk már le a svéd modellről. A dánok, finnek és norvégok lezártak tavasszal és sokkal enyhébb volt a tavaszi hullámuk, és az őszi halálozási adatok náluk is hasonlóak Svédországhoz.

Az új esetek számában most pedig Svédország a legrosszabb a régióból.

A "svéd modell" nem egy követendő példa önmagában, inkább azt kellene kideríteni, hogy a skandináv államok miért jobbak, mint Európa többi része. Más népszokások? A keményebb telek miatt jobban bírják általában a megfázásos betegségeket? Vakszerencse?

És miért Svédországot emlegetik a vírustagadók, és miért nem Vietnámot vagy Új-Zélandot?

2020. nov. 2. 08:34
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Csak meg kell nézni a csehek tesztelésének az eredményét. Nincs egy százalék a fertőzöttek aránya és ezek nem betegek, csak pozitívak!!! Ha ebből nem tiszta valakinek, hogy csak feleslegesen hisztizünk ezen a fertőzésen és csak összemossuk a többi betegség tüneteit a covidéval akkor azon már nem lehet segíteni. Aki hinni akar azt hagyni kell hinni! :D
2020. nov. 2. 08:42
 9/11 anonim ***** válasza:
20%

2-es "Kívánom, hogy az ő rokonaik is kapják el és akkor majd lehet tagadni" Te tényleg ennyire rosszindulatú, buta buta ember vagy?

Kommented alapján teljesen érthető hogy a propaganda szócsöve lettél.

Kérdező, a valós életben barátaid, ismerőseid között mennyi embernek okozott egészségügyi problémát a covid? Abból levonhatod a következtetést milyen veszélyes. A GYK-s fizetett trollok

nem fogják megadni a választ neked... Lehet leszavazni trollok.

2020. nov. 2. 08:48
 10/11 anonim ***** válasza:
41%
#9 Szlovákok. #2-es tipikus példája a nem létező beteg rokon és elhalálozott ismerőssel riogató valóságtagadóknak. Ezeknek az embereknek ez jelent örömöt...
2020. nov. 2. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!