Budapesten, mennyi a végösszege egy hamvasztásos temetkezésnek?
Beleértve a hamvasztást, az urnát, az urnahelyet (dupla érdekelne), a tárolási, szállítási, ravatalozási és mindenféle díjat. Mivel ezer apró dolgot felszámolnak tételesen, így az átlagos végösszeg érdekelne. Luxus nélkül, egyszerű díszurnával.
Mennyit kell fizetni a papnak? (úgy tudom annak is kell)
Tudom, egyéni a végösszeg, hiszen mindenki más - más apróságok mellett dönt, de gondolom az átlag meghatározható, ha csak az egyszerű szertatásokat tekintjük.
Nagypapám hunyt el nemrégiben, az alapján nagyjából tudok számot mondani
-urna ( rengeteg ár létezik attól függ mekkora,mennyire díszített stb) 40.000Ft volt nekünk egy sima egyszerű fehér urna egy kereszttel a közepen
-urnára fátyol ( aki akar,nem kötelező) 11.000 Ft
- felszámolták a hamvasztás szállítást valamint meg az autó tisztítását is a vírus helyzet miatt
Ezekre az összegekre sajnos már nem emlékszem külön.
Őt már megváltott fali sírba tették, így nekünk a végösszeg 208.000Ft-ra jött ki.
4: Mi csak urnában kértük és mi ástuk el a sírba.:)
0 Ft.:)
7: És igen, van olyan is, aki még otthon van urnában, de 0 Ft, mert csinált ún. élő végrendeletet, ez azt jelenti, hogy a testét az egyetemnek ajándékozta még életében.
És az egyetem rendezte a költségeket, postán küldték az urnát. 3 évig használják még a holttestet, aztán hamvasztják és urnában hazaküldik, ha úgy kéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!