Elvesztem az egyensúlyom sötétben. Mi okozza?
Pár hónapja figyeltem fel rá,ha lekapcsolom a villanyt,és az ágy felé megyek,volt hogy oda sem értem már elestem.
Nem tudtam bemérni hogy hol vagyok. Korábban ilyen problémáim nem voltak,sőt,nagyon jól tudtam tájékozódni a sötétben.
Vagy ha kijövök a teraszra sötétbe,nagyon megvisz a fejem.
Vajon mitől lehet? 23 L
Talán nagyon sok a stressz? A koronavírus miatti helyzet okozhatja?
Ui: az állandó feszültség OKOZ SZÉDÜLÉKENYSÉGET BŐVEN!
Igen,mostanába nagyon stresszes életet élek, ez igaz..
Olvasgattam azt is,hogy agydaganat első jele is lehet,szédüléshez társul erős hányinger is,nem abba a pillanatba,hanem napközben,vagy hogy napokig,aztán semmi.
Orvoshoz forduljak vele? Vagy nem szükséges?
Esetleg a koronavírus járvány kapcsán figyelemmel kísért hírek aggasztanak MÉG PLUSZBAN a hétköznapi feszültségek mellé?
Meg tudlak érteni! (Gondolom, hogy aggódhatsz az idősődő szüleid/esetleg még élő nagyszüleid egészsége miatt is...)
Azt javasolnám, hogy hogy keress fel online egy mentálhigiénés tanácsadót... tudomásom szerint mostanában EGYRE KEVÉSBÉ FOGADÓKÉSZEK még rendelőintézetekben és kórházakban is.
Ui: talán a 116-123 lelkisegély is valamit javíthat (0-24.) De inkább a református lelkisegély - 17 és éjjel 01 óra között - esetleg a Délután Alapítvány! (Most már végre 18 éven felüliek is chatelhetnek Velük...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!