Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 2 hete műtöttek,2db állítócsav...

2 hete műtöttek,2db állítócsavart tettek a bokámhoz, azóta fekvőgipsz.2 napja véletlenül mankózásnál elvesztettem az egyensúlyomat és ránehezedtem a lábujjaimra. A lábam nem fáj azóta jobban. Kérdésem hogy az fáj ha ezek az állító csavarok eltörnek?

Figyelt kérdés

#boka #állíítócsavar
2019. okt. 17. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos fájna, de erősebbek azok annál, minthogy ennyitől eltörjenek. Ha nem fáj jobban, akkor szerintem nincs gond.
2019. okt. 17. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem fáj minden esetben, ha eltörik a csavar, van olyan, hogy már műtét után eltörik rögtön, a beteg észre sem veszi. Ebben az esetben még én nem gondolnék erre.
2019. okt. 19. 01:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Hogy törhet el műtét után ha nincs rajta terhekés? És miből kellene éreznem hogy eltört? Azt gondoltam ha nincs fájdalom akkor nincs törött csavar...
2019. okt. 19. 14:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy rosszul csavarozzák meg és feszül eleve, statikailag nem megfelelő a terhelése. Úgy tudod meg, hogy eltört-e, hogy instabil lesz, lehet érezni ha valami nem stimmel.
2019. okt. 19. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor most egy kicsit megnyugodtam mert nagy változást nem érzek.
2019. okt. 19. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!