Bizsergő érzés a testemben?
Fogalmam nincs,hogy ez mi lenne,viszont egy bizsergő érzést tudok végigfuttatni a testemen,amit ahhoz tudnék hasonlítani, mint amikor kiráz a hideg+elélvezés+adrenalin eggyüttese.(ne kérdezd...XD)
Fogalmam sincs,hogy ez mi lehet.Valamilyen hormon mennyiségét tudom irányítani?
Amikor ezt az érzést végigfuttatom felgyorsul a szívverésem is.Lehetséges,hogy az adrenalint tudom szabadon irányítani?
Nem tűnik valószínűnek,mert nem ver olyan erősen a szívem,mint mikor izgulok.Ötletek,hogy ez mégis mi a franc?
Ui:Az érzés gyomorszáj és láb/csípő részről indul,ha ez segít 🤣
Nem kell nekem pszichológus.
@Kttimi Viszont neked tudom ajánlani a "A magyar helyesírás szabályai" című könyvet. Hidd el hasznos tud lenni.
Nem vagyok elmebeteg,vannak emberek,akik tudják irányítani a testükben zajló folyamatokat.
Az,hogy ez a bizsergő érzést előhozó képesség mi,azt nem tudom,viszont nem ez az egyetlen ilyen képességem.
Tudom belülről ropogtatni a fülem,amit a környezetemben senki más nem tud. Nem érek hozzá,nem mozgatom semmim.Egyszerűen csak érzem/tudom hogy kell ropogtatni.
Füll orr gégészeten voltam már nem ezzel a "problémával" nincs elváltozás a fülemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!