Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi ideig nem kap levegőt...

Mennyi ideig nem kap levegőt az, akit gyomorszájon ütnek?

Figyelt kérdés
Meg úgy általában milyen érzés...?
2008. nov. 28. 13:57
 1/5 yuda ***** válasza:
néhány másodperctől fél percig kb...és milyen érzés?: leginkább olyan,mint amikor az ember nem kap levegőt. :)
2008. nov. 28. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
attól függ hogy milyen erővel ütnek meg, én jártam régebben boxolni, egyszer úgy gyomorszájon vágtak hogy azt hittem hogy megfulladok(úgy kb. 1 percig nem kaptam normálisan levegőt, csak akadozva), természetesen egyből le is rogytam a földre :S
2008. nov. 28. 14:42
 3/5 anonim válasza:

Hát lehet, hogy akár többet soha nem vesz levegőt...

Ha jól tudom, akkor ugyan az (X.) agyideg idegzi be a gyomrot is, mint a szívet. Ha elég jól sikerül eltalálni, megeshet, hogy a sokktól leáll a szíve.

2008. nov. 28. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
velem kétszer fordult elő,az biztos hogy egy fél percig 1 szusz levegőt sem kaptam,azt hittem megfulladok..szar érzés:D
2008. dec. 26. 00:33
 5/5 anonim válasza:
Engem egyszer gyomron vágtak elég erősen nem segített senki, utána kb 1 percig alig bírtam levegőt venni meg hányinger kerülgetett a fájdalom pedig elég nagy.
2010. máj. 23. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!