3/7 anonim válasza:
Kerékpározás közben hulahopp karika.
5/7 anonim válasza:
Életmódváltással. Van egy speciális ételkiegészítő---REGENOR. Olvass utána. Előszőr a hasi zsírt bontja. 1-2 hónap alatt 4-8 kg-ot is le lehet fogyni, a bőr feszesebb, mint valaha. (tilos: alkohol, gyümölcs, tejtermék----zsírral kell főzni. Csak pár dolog, amit kiemeltem). De ez egy életmódváltás. Én 4 éve csinálom. Most már csak megtartásért. Összesen 18 kg-ot fogytam, sport nélkül. A bőröm feszesebb és szebb, mint korábban. 53 éves vagyok. Hetente 1x intenzív séta, 8 km. És naponta 5 perc japán "hanyadtfekvés" törölköző a derék alá: ez jó a hasnak, és a háti izmoknak. Előszőr csak 1 percet bírsz--aztán lehet növelni. YouTubon van róla kis filmek és Google-ban rátalálsz mind a két módszerre. A felülések stb. nem vezet sehová, ha melletta össze-vissza eszünk mindent.
6/7 anonim válasza:
Finom kocogással,ha nincs akadálya.(gondolok itt térdproblémákra stb.)
7/7 anonim válasza:
Kevesebb csokit stbt enni száraz húsok kardio
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!