Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkoholizmuzbol ki tudok...

Alkoholizmuzbol ki tudok egyedül jönni?

Figyelt kérdés
2020. szept. 27. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. De rengeteg akaraterő kell hozzá. És kitartás. Hajrá!
2020. szept. 27. 16:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. szept. 27. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Igen.Ha megvan az okod rá, hogy miért nem akarsz többet piálni és elég erős az elhatározásod. Eldöntöd, hogy mától nem iszol. Nem holnaptól, vagy jövő héttől, vagy jövő hónaptól, mától.Innentől minden azon múlik, hogy mekkora az akaraterőd.Többeket ismerek akik így jöttek le a piáról, cigiről úgyhogy neked is sikerülhet. Mások meg elvonóról elvonóra járnak, sohasem tudnak lejönni mert akaratgyengék,ez van.A csatát neked kell megvívnod,ezt nem fogja megtenni senki helyetted.
2020. szept. 27. 16:22
 4/4 Betti980702 válasza:
100%

Igen, kitudsz de baromi nagy önkontroll kell hozzá. Én 5év alkoholizmus után kértem segítséget... Részt vettem egy 2hónapos elvonón, ami kezdetben megoldásnak tűnt azt hittem most sikerülni fog végleg mert elötte is voltak kisebb reménytelen próbálkozásaim, de ismét vissza esés következett. Majd másodjára is a pszichiátrián kötöttem ki öngyilkossági kísérlet miatt. Aztán megismerkedtem egy külföldi sráccal, kikoltoztem hozzá 3honapra akkor teljesen józan maradtam és teljesen tündérmese szerű volt az egész. De haza kellett jönnöm mert nem EU-s ország és letelte a 3honap,de nem szakítottunk tavkapcsba maradtunk. Itthon egyedül megint visszaestem amit próbáltam előtte leplezni de nem mindig sikerült mert folyamatosan beszéltünk videochateltunk nálam még elfajultak megint a dolgok... Rá 5honapra megint kimenetem hozzá majd vissza haza, itt már aránylag tiszta tudtam maradni 1-2kilengéssel. Aztán végre ő idekoltozott hozzám azóta már férj és feleség vagyunk én teljesen józan (absztinens) vagyok, abszolút nem is hiányzik az alkohol el sem tudom képzelni hogy újra igyak ha vissza gondolok undorodom magamtól és az egésztől.... Nagyon nehéz volt az ut de sikerült remélem örökre legyoznom ezt az egész poklot ami ezzel járt...

Ja és már majdnem 1eve tervezzük a babát remélem már lassan osszejon 🤗🤗

2020. okt. 10. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!