Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki egyedül van a kocsiban...

Aki egyedül van a kocsiban azon miért van maszk?

Figyelt kérdés
Ha egyedül tartozkodik a kocsiban miért van rajta maszk? Mi a jelentősége? Sok ilyet látok,de nem értem!
2020. szept. 3. 08:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Lopta a kocsit

Vagy nincs fertőtlenítője, es nem mer hozzányúlni, nehogy elkapjon valamit

2020. szept. 3. 08:17
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Nincs kedve fel-le húzogatni. Biztosan nem egy hosszabb útra megy, hanem több helyen megáll, intézkedik, vagy dolgozik, és azért kell, hogy rajta legyen.
2020. szept. 3. 08:21
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Mert levételhez is kézmosás kellene, és az sem mindegy hova rakja le a maszkot.

Továbbá lehet, hogy később más is beszáll a kocsiba, ő pedig nem szeretné teleköpködni, telelélegezni a kocsit a vírussal.

Ne feledjük a maszkok legelsősorban másokat védenek, nem minket és a hatékony védelemhez megfelelően kell kezelni azt.

2020. szept. 3. 09:13
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Ugyan nem egyedül, de a velem együtt élő párommal mi is szoktunk kettesben a kocsiban maszkot viselni. Az oka, hogy egyik bolt után még bemegyünk a nem messze levő másikba is, esetleg patikába is, stb. és nem vesszük le fél percre azért, hogy aztán újra felvehessük. Mi értelme lenne?
2020. szept. 3. 14:22
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Én láttam már autópályáról lejövő autót is maszkos, kesztyűs vezetővel. Buggyantak, akik túlparázzák a dolgot, nem kell ezt szépíteni.
2020. szept. 3. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Én tudod mit nem értek? 35 fokos hőségben miért járkáltak egyesek az utcán (közel távol senki) maszkban mindezt úgy, hogy az orrukról le volt húzva magyarán értelme semmi nem volt azon kívül, hogy izzadt az arcuk kegyetlenül.
2020. szept. 3. 18:10
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Mi van a fertőtlenítővel meg a kézmosással a levételkor? Tudjátok ti egyáltalán, hogy hogyan kell levenni, meg fel? Mert szerintem nem. A ruhátokat meg meritek fogni azért, meg a kilincset vagy a pénzt?

(Egyébként is belülről kifelé véd, vagyis ha kívülre került valami mástól, akkor már úgyis mindegy.)

2020. szept. 3. 21:04
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
Engem például tavasszal a munkahelyemen a telephelyre sem engedtek be maszk nélkül és nem a kapuban akartam szarakodni vele. Szóval útközben valamelyik piros lámpánál felraktam.
2020. szept. 3. 22:36
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
7: Fölösleges. Többször el lett mondva, hogy a maszk nem téged óv, hanem tőled, ha már hordozó vagy.
2020. szept. 4. 03:08
 10/12 anonim ***** válasza:
70%

De MIÉRT, MINEK akarnám mindenáron levenni arra a 2 percre? Ezt nem értem. Én nem "félek" csak egyszerűen fölöslegesnek érzem levenni, elpakolni, 2 perccel később meg újra előkeresni és magamra aggatni... fölösleges, mikor amúgy is kényelmes viselni.

2020. szept. 4. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!