Miért higgyem el ezek után, hogy a maszkpártiak valóban aggódnak más ember egészségéért?
Nem értem ezeket a vírusfetisisztákat. Folyton jönnek azzal, hogy azért viselik a maszkot, mert hogy vigyázzunk a másikra, meg, hogy nem magadért, hanem a másik egészsége miatt, stb., de mindeközben ha esetleg nem értesz egyet velük, akkor a legalpáribb stílusban beszélnek, válogatott kínzásokat akarnak rajtad véghezvinni, a te és a szeretteid halálát kívánják, stb. Most akkor hogy is van ez? Mert ez nekem egyáltalán nem tűnik így hitelesnek. Aki valóban aggódik a másikért, az nem ír ilyeneket.
Miért higgyem el ezek után, hogy ezek az emberek valóban aggódnak az én egészségemért?
"Végülis egyszerűbb mindent mástól várni. Mindenki tojik nagy ívben a másikra, csak a saját tyúkszaros életét félti, miközben megjátssza a hőst."
Na és, mit érsz a hülye elméleteiddel, ha azok akikre veszélyes vagy, kiközösítenek vagy bezárnak. Jobb lenne ha hordanál maszkot, és nem ilyeneken merengenél. Ha másokkal kicseszel, akkor ők sem lesznek veled kedvesek, ez így működik.
Nem vagyok vírustagadó, sőt tökéletes teremtménynek látom a vírust, meg úgy a vírusokat a szinte csupasz kis DNS testükkel általában.
De a maszkot csak azért viselem, mert rendeletileg kötelező és a pénztárcám bánja, ha csak helytelenül használom is.
Ezt a cirkuszt első perctől nem tudtam komolyan venni és a gyerekem (mint elsődleges kontakt pozitív osztálytárssal) körüli szánalmas "ügyintézés" miatt, nálam már ez az egész egy nagy színjáték.
Amit a korábbi és azóta véghezvitt "szakemberek" által javasolt kormányzati intézkedések bohózattá alakítottak.
Úgy vagyok vele, hogy a ..... .... fejezzétek már be.
De majd jön újabb rettegés forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!