Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért higgyem el ezek után,...

Miért higgyem el ezek után, hogy a maszkpártiak valóban aggódnak más ember egészségéért?

Figyelt kérdés

Nem értem ezeket a vírusfetisisztákat. Folyton jönnek azzal, hogy azért viselik a maszkot, mert hogy vigyázzunk a másikra, meg, hogy nem magadért, hanem a másik egészsége miatt, stb., de mindeközben ha esetleg nem értesz egyet velük, akkor a legalpáribb stílusban beszélnek, válogatott kínzásokat akarnak rajtad véghezvinni, a te és a szeretteid halálát kívánják, stb. Most akkor hogy is van ez? Mert ez nekem egyáltalán nem tűnik így hitelesnek. Aki valóban aggódik a másikért, az nem ír ilyeneket.

Miért higgyem el ezek után, hogy ezek az emberek valóban aggódnak az én egészségemért?

2020. szept. 26. 17:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
55%

Milyen érdekes, hogy amiket itt felsorosz azt pont te csináltad másokkal. Aztán itt vered a nyálad. Unalmas egy életed lehet.

27eske meg nyilvánvaló, hogy mindenki elsősorban a saját és a szerettei egészségért aggódik. De ha felveszem a maszkot azzal mindenkit védek aki a közelemben van. És képzeld vannak akiket azért mások is érdekelnek. Évekkel ezelőtt akkor is felvettem a maszkot mikor hematológiai osztályra mentem mert nem akartam a sok rákos beteg egeszségét veszélyeztetni. Pedig nem volt kötelező a maszk és nem is volt semmi betrgségre utaló tünetem. Nem mindenki él önző módon de nem vagyok jézus krisztus és az ilyen gyűlölködő rosszindulatú, másokat zaklató és ártó férgeket nem szeretem és nem érdekel a sorsuk.

2020. szept. 27. 13:38
 22/35 anonim ***** válasza:
49%
Majd ha normálisan viselkedsz másokkal akkor te is normális viselkedést kapsz cserébe. Próbáld ki. Egyébként hol vannak a válogatott kínzások meg hol kívánják a szeretteid halálát? Sehol nem látom. De ahogy olvasom itt te az elkövető vagy nem az áldozat és csak provokáció a kérdés. Vedd fel a maszkod és ne piszkálj másokat....pont.
2020. szept. 27. 14:40
 23/35 anonim ***** válasza:
27%
Senkit nem érdekel miben hiszel. Magánügy.
2020. szept. 27. 17:54
 24/35 anonim válasza:
72%
A kötelező maszkviselés után a második leghasznosabb dolog lenne bevezetni itt a GYK-n a kérdező fel -ill ez esetben inkább- lepontozhatóságát.
2020. szept. 28. 22:00
 25/35 anonim ***** válasza:
61%
Alapjába véve a kérdés is hülyeség meg gyerekes, kb mintha egy lázadó tini írta volna. Csak hordjad a maszkod, nem egy nagy elvárás. Itt nem az egészséged a lényeg hanem hogy ne terjesszük, neked a saját egészségedre kell vigyázni, a legtöbb embert nyilván nem érdekli az egészséged, de abban az esetben ha hordanak maszkot, már többet tettek másokért mint te. Ha láttad volna hogy Olaszországba vagy egyéb országokba miken mentek keresztül az emberek akkor eszedbe se jutna olyan szó hogy "vírusfetisiszta".
2020. szept. 29. 10:43
 26/35 anonim ***** válasza:
49%
Én olyan vagyok, hogy elvárok valamit mindenkitől (hogy tegye meg azt a sz.aros apróságot, hogy felveszi a maszkot), és én is ugyanezt teljesítem, úgy várom el. Aki ennyire nem képes, az egy féreg.
2020. szept. 30. 16:56
 27/35 anonim ***** válasza:
44%
Pacalka33 törölteted a kommemteket amiböl kiderül te vagy a hunyó? Nem vagy gyáva kicsit sem.
2020. szept. 30. 20:43
 28/35 A kérdező kommentje:
#27: Fogd már fel te idióta, hogy nem vagyok pacalka és nem én töröltettem, hanem azért törölte az admin, mert olyan minősíthetetlen stílusban irogattál. Ha így beszéltél ezzel a Pacalkával is, akkor teljesen jogos, hogy olyanokat írt neked, amit.
2020. okt. 1. 20:42
 29/35 anonim ***** válasza:
38%
De igen az vagy pacal33 csak annyira gyáva vagy hogy nem mered vállalmi amit csináltál. Szégyen is.
2020. okt. 1. 20:58
 30/35 anonim ***** válasza:
44%

[link]

Olvasd ezt el okostojás és vedd fel a maszkod szakszerűen

2020. okt. 3. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!