Miért hiszik azt az emberek, hogy Magyarországon az elhízás jelentős része helytelen életmódra vezethető vissza?
Figyelt kérdés
Először is szeretném leszögezni, hogy én úgy gondolom, hogy nem attól lesz valakinek egészséges BMI-je, hogy anorexiás. Éppen ezért Magyarországon kb. alig van ténylegesen elhízott ember, a "kis pocak" nem számít annak.
Sok embertől hallom, hogy a magyar így-úgy pocsékul eszik, nem sportol, nem mozog, sokat dohányzik, iszik, blabla. Az igazság pedig szerintem az, hogy semmivel sem eszünk rosszabbul, mozgunk kevesebbet, szívunk több cigit vagy iszunk alkoholt, mint akármelyik országban a világon, egyszerűen a genetikánk szerencsétlen, és az elhízások és ebből adódó betegségek inkább erre vezethetők vissza.
2020. szept. 20. 17:43
11/13 anonim válasza:
Hát nem tudom... És szerinted, ha valaki megpróbál változtatni ezen, akkor a genetika mennyi idő múlva módosul, azaz hányadi utódnál fog végre normalizálódni a dolog?
12/13 anonim válasza:
Ez is lehet az ok,mármint genetika. Azonban ha kevés a pénz, marad a tészta, liszt. Két ezresből több liszt, cukor, kenyér és parizer kitelik, mint pulyamell, brokkoli,zabpehely...(De biztos van, aki még rosszabb anyagi helyzetben is inkább cigire költi...)
13/13 anonim válasza:
Azoknak valahogy mindig rendben volt a genetikája, akik fogolytáborban voltak, vagy a fronton. Akár magyar volt, akár nem. Ez nem tűnt fel, kérdező ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!