Mikor jönnek ra az emberek hogy a Covid egy nagy átverés?
Figyelt kérdés
Szerintem ez a biológiai fegyver a nagyhatalmak részéről ezzel próbálnák csökkenteni az emberek létszámát ami már most is nagyon magas 7.8milliárd, de gazdaságilag teljesen tönkreteszik ezzel a világot és csomó ember éhen fog halni ez miatt..2020. szept. 18. 11:45
11/30 anonim válasza:
#10 és ezen mi az új?
Magyarország gazdasága 30 éve rottyon van.
12/30 anonim válasza:
Mindig elszomorodom, amikor látom, hogy mennyi hülye ember van.
Az még oké, ha esetleg gyerekek, kinövik. De pl. a kérdező és társainak nagy része valószínűleg nem az...
13/30 A kérdező kommentje:
azért vagyunk hülyék mert tudjuk az igazságot erről az egészről? fejtsd ki kérlek.
2020. szept. 18. 17:42
14/30 anonim válasza:
Na mesélj, hogy jöttél rá az igazságra?:)
15/30 A kérdező kommentje:
azért dobták ezt be mert már mást nem tudnának kitalálni, ezért kapóra jött egy olyan vírus amivel próbálnák az emberek életét lassítani, a klímaváltozás miatt, de már túl késő mert ez visszafordíthatatlan...
2020. szept. 19. 14:17
16/30 A kérdező kommentje:
pont hogy fokozzák sehol se rémisztgetik annyira az embereket mint Magyarországon.. a médiával együtt..
2020. szept. 19. 14:32
17/30 A kérdező kommentje:
ja és mi a helyzet Kínával akik elinditották ezt a járványt? miért dőltek hátra nyugodtan? ezen senki nem gondolkozik..
2020. szept. 19. 14:35
18/30 anonim válasza:
Na végre, már hiányoltam az orvos ismerőssel rendelkező Gizikét aki aztán nagyon tudja mi a helyzet.
19/30 anonim válasza:
És ezt te miből következteted le, hogy átverés?
20/30 anonim válasza:
lemaradtam valamiről és valami hülyítő vírus is kering?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!