Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért vannak itt ilyen rosszin...

Miért vannak itt ilyen rosszindulatú emberek?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan olyan dolgot hallok, hogy a kérdezőknek rossz válaszokat adnak egyesek direkt és sajnos a kérdezők ezeket a jó kis ötleteket is kipróbálják. Néhány példa:

Szűkületes fiúknak megoldásként a fityma hátraszaggatása, felrántása. Zseniális. Állítólag volt olyan akinek az volt a szerencséje, hogy othon volt a testvére. A sírva/ordítva fetrengő gyerekre ráhívták a mentőt, azt sem tudták mi van. A fitymáját a sürgősségi orvos rántotta vissza, mert pár perc múlva elhalt volna a makkja.

Olyan is volt, hogy lány kérdezte meg a szűkületes kérdést és egy óvatlan pillanatban ő tépte fel a fiú fitymáját. Ott nem volt ekkora gáz, mert vissza is ugrott neki, de életre szóló "élmény" lett mindkettejüknek a dologból.

Fékszakadásról nem tudok, de repedésről igen a helytelen gyógymód miatt.

Letapadás hirtelen felrántása miatti hiperérzékeny makkról is tudok és ettől függetlenül: hiperérzékeny makk "ápolása" 20%-os ecettel.

Csak oda van a kérdés alá böfögve a hülyeség, néha vicces is, de könyörgöm, fiatal fiúk/férfiak nemiszervét teszitek tönkre akarva/akaratlanul is. Legalább egy iylen kérdéskörben lehetne komolyság. Aki teljesen kilátástalan és hozzá nem értő, az nem biztos, hogy a szarkazmust látja a kommentedben, hanem a megoldást.

#átverés #fityma #tanács #szűkület #makk #letapadás #gonosz #ne bíztassatok senkit szaggatásra #gyulladt makkot soha ne marassatok ecettel #a szmegmát nem lekaparni hanem lemosni kell
2014. jún. 12. 14:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is szomorú, de vicces ahogy leírtad. :DD
2014. jún. 12. 14:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom ebben mi a vicces. Nem annak szántam.
2014. jún. 12. 14:45
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

Egy példát mondanék:

kérdés: kijött a tampon zsinórja és nem tudom kiszedni.

válasz: szedd ki horgolótűvel az kampós.

Nos aki ezt megszívleli (megteszi) az meg is érdemli.

4/12 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk eleve nem értem,hogy mért gyakorin kell tanácsot kérni,és tájékozódni, nem azt mondom,hogy meg is érdemlik ha ilyen hülyék,hogy itt írják ki és meg is próbálkoznak vele, de nem lenne egyszerűbb felkeresni egy orvost? vagy legalább rágogglézni?! De ez megy, teherbeesés, fogamzásgátlás stb... kategóriában is.
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

Önvizsgálat, rendszeresen és alaposan javasolt, ilyen céllal is.

Mindig van ok egy kis maszturbációra.

Vállalom ezt a választ, tapasztalatból írom.

...

Védőnők tanítják az anyukáknak, a fityma kényességét és a fent vázolt probléma megelőzését.

Tehát szerintem nem a hülye válaszadók felelőssége, hanem a jó édes apukáké és anyukáké.

2014. jún. 12. 14:46
 6/12 A kérdező kommentje:

Tévedés. Én sem gondolom, hogy felelőssége lenne akármelyik válaszolónak, hogy viccre vagy csak simán rossz válaszra az istenbarma mit csinál magával.

Azzal is egyet értek, hogy elég butaság itt kérdezni ilyen témában. Az olyan kérdezőket meg egyenesen elitélem, akik olyan kérdést tesznek fel, amire minimális kereső használattal 8 millió találatot ad ki az oldal, vagy az internet. (igaz, hogy akkor valóban gyakori a kérdés :) ) Persze mindenki egyedi eset, mert hiába szinte szóról szóra ugyanaz a kérdés, de az mégiscsak ŐŐŐ.

Gondolok itt arra, hogy Józsika kérdezi, hogy 15 éves 172 cm magas, a farka 11 centi és ez jó e. Vagy Józsika hogyan gyúrja ki magát, vagy Józsika le akar fogyni és mit tegyen...és így tovább értitek. Törölném a kérdését a francba, a második, harmadik próbája után az egész profilját.

Száz szónak is egy a vége: csak egy dologra próbáltam világítani a kérdésemmel, nem hibáztatok én itt senkit ,

semmi több.

2014. jún. 12. 18:08
 7/12 szamo77db ***** válasza:
44%
Én soha nem adok tanácsot, ha nem vagyok biztos abban, hogy nem árt, amit leírok. Nem találgatok, többnyire azt javaslom, hogy a kérdező forduljon orvoshoz! Ha tényleg csinál valaki ilyet, amit leírtál, az nagyon hülye játék!
2014. jún. 12. 20:41
 8/12 anonim ***** válasza:
14%

Ez a kerdes/felvetes nagyon jogos es ertheto.

Van itt pl egy par nick, egy 48%-os, egy 55%-os es meg nehany (nyilvan ugyanaz a troll csinalja) akik azzal szorakoznak, hogy mint valami evangeliumot, hirdetik boldog-boldogtalannak a teljes korulmetelest, merthogy az milyen jo.

Es, aki nincs korulmetelve, az igenytelen es nem is ferfias.

Es sajnos a moderatorok elturik ezeket, pedig evek ota semmi mast nem csinalnak, csak ilyenekkel traktaljak az internet nepet.

Nincs mit tenni, itt szabadsag van, igy sajnos a rosszindulatu embereknek is megvan a lehetoseguk arra, hogy szemetseget, a hazugsagot terjesszek.

Parszor azert elmondom, hogy erdemes odafigyelni arra, hogy KI MONDJA a dolgokat, ki az, aki hiteles es ki nem.

Ilyenkor persze mindig nagy csend lesz vagy meg nagyobb obegatas.

Amondo vagyok, hogy ha valaki nem biztos abban, hogy a masik jo tanacsot ad, akkor tegyen probat: vajon a "jotanacs" szerzoje eloben is vallalja-e a velemenyet, otletet, tanacsat.

Ezek a korulmeteles-maniasok pl itt szoktak mindig elverezni, mert nyilvan a beteges fetisuket eloben nem vallaljak fel.

Barmi egyeb kerdesnel, hasonlo "jotanacsok" eseten is nyugodtan ki lehet probalni ezt: hajlando-e valaki a szoveget eloben is vallalni, vagy inkabb csak bujkalni tud es gyanus tanacsokat osztogatni?

Pikkpakk kiderul az igazsag, ez a tapasztalatom :)

2014. jún. 13. 16:00
 9/12 anonim ***** válasza:
82%

"akkor tegyen probat: vajon a "jotanacs" szerzoje eloben is vallalja-e a velemenyet, otletet, tanacsat."

...és ezt hogy gondoltad?

1, Adok tanácsot és utazzak adott esetben 200 km-t, hogy szóban is elmondjam ugyanazt, hogy te vagy akárki megnyugodjon?

2, Hogy döntöd el itt, hogy ki hiteles és ki nem?

3, Esetleg szeretnéd megbámulni-megtapogatni a farkát (a te eseteddel élnék) aki javasolta a körülmetélést?

2014. jún. 13. 16:37
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

Hát pedig jó ez az oldal, sokaknak segítettünk már, volt itt minden. Ellenben az a baj, hogy sokan nem olvasnak, nem keresnek, csak kérdeznek. akkor is ha nem sürgős és akkut. És elhiszem, hogy neki tényleg fontos az ő problémája, és nem emlékszem hogy én pl. írtam e már fa.s.z.s.ágot vkinek ilyen témában (max részegen) de vegye figyelembe, hogy nekem ez már a 100. ugyanolyan kérdés.

és bizony én is írtam már olyat, hogyha vmennyire hátra megy, akkor finoman, óvatosan húzogassa a kádban ülve, lassan tágítva a fitymáját, és így elkerülheti a körülmetélést, és többeknek sikerült is ez az elmúlt 5-6 évben. amiket te mondtál, én olyanról még nem halottam, pedig rendszeresen olvasom a férfiak egészségét.

de ott vannak azok az eset is, amikor szegény srácnak szétment a húgycsöve, és mi segítettünk neki abban, hogy bizony vegye komolyan, hívja az apját, mentőt, de volt itt már herecsavarodásos 13 éves kiskölyök is, aki időben eljutott orvoshoz, és megúszta a dolgot.

szal én nem látom azt a sok negatívumot mint te.

ja és a megoldás az, hogy általában nem egy ember válaszol a kérdésekre, hanem többen, és abból már le lehet vmit szűrni

2014. jún. 14. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!