Az emberek miért ilyen rosszindulatú szemétládák?
Atól függ, hogy MILYEN kérdéseid voltak, ha nagy hülyeségek, akkor ne csodálkozz.
Normális kérdésekre ugyan jön néhány hülye válasz is, de legalább a fele értelmes szokott lenni.
Nyugi, nem kell így kiakadni...
Valószínűleg pont olyanokat fogtál ki, vagy tényleg hülyeségeket kérdeztél. És most ha megint írnád, hogy "már megint én írtam hülyeséget" blablabla, elolvasta már szerintem mindenki.
Tehát.. én sose bántok meg itt senkit, csak olyat aki egy pedofil szemét, vagy hasonló. Próbálok minél több embernek segíteni, persze van olyan kérdés ahova tudnék cifrákat írni, de nem teszem meg. Van olyan, hogy még magamba se tudok reagálni rá, akkora baromságokat kérdeznek néhányan.
Ha mondanál példákat, hogy miket kérdeztél akkor lehet, hogy tudnék rendes választ adni, én azért vagyok itt, hogy segítsek embereknek. De lásd be, ha idegeneknek így hisztizel, akkor a magánéletbe is ezt csinálod (ezt senki se fogja hosszú távon elviselni). Ezen mindenképp változtass. ;)
Nem akarok senkit se kioktatni félre ne érts!
Itt a gyk-n és sok anonim fórumon az emberekből kijön az, amit szemtől-szemben nem tenne, mert önkontrollja fékezi. Itt elszabadul, elég helytelen módon.
De a kérdésed nem helyes - csak a fórumokra, ott is csak részben.
Amilyen tekintettel nézel a világra, a világ olyan tekintettel néz vissza rád.
ki kardot ránt, kard által vész el...
Tudom, szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!