3 hete folyamatosan viszketek, mellesleg apró csípésszerű pontok vannak mindenhol. Mi lehet ez?
Ha nem vakarom, megőrülök, sőt, nem bírom megállni, hogy ne vakarjam ezeket. Néhány helyen már véresre vakartam magamat, mert elviselhetetlen mindegyik.
A kézfejemen kapásból 4 darab van, a másikon 3. Na, most gondoljatok bele, hogy (mivel az egész testem viszket) mennyi lehet összesen...
A szobám át van nézve, semmi jele annak, hogy poloskáim lennének. Tusfürdő csere nem volt. Ételallergiám nincs. Vegyszer nem ér.
Sokszor már arra ébredek fel, hogy vakarózom, szóval már tudat alatt is az őrület határán imbolygok.
Szüleimmel élek, és Nekik semmi bajuk nincs, nem hinném, hogy lenne valami a házban. Orvoshoz sajnos nem tudok elmenni, ugyanis a szüleim nem hajlandók elkísérni, egyedül pedig képtelen vagyok elmenni, ugyanis hajlamos vagyok a pánikrohamra, és nincs kedvem bekerülni a pszichiátriára újból.
Valami ötlet kéne, hogy mi lehet ez, és ezáltal cselekednék. A válaszokat előre is köszönöm.
Sajnálom, de így már muszáj lesz bőrgyógyásznak megmutatni :( nem fogsz panikrohamot kapni, esélyes, hogy távdiagnosztika lesz csak.
Legalább valami rázókeverékkel kend be.
11-es, semmire nem voltam allergiás soha az életemben.
Valamit már muszáj lesz kitalálnom, mert bekattanok.
Ez valami betegség bőtünete. Korábban is megcsíphetett valami, de szerintem ez nem csípés, sima bőrreakció.
Allergiás nincs a közeledben? Lordestinre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!