Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb 2 órája klór gázt (hypo+víz...

Kb 2 órája klór gázt (hypo+vízkőoldó keverékét) lélegeztem be elég töményen. Mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés

Most nagyon nehezen kapok levegőt és nagyon irritál is.

Folyamatosan köhögök.

Szerintetek mikorra múlik el ez az érzés?

2020. szept. 13. 19:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Nehéz légzés van még mindig.

Olyan mint mikor fel megyek a 10-re gyalog.

Sokat köhögök és ilyen vas ízű a szám.

Holnap megyek a háziorvoshoz, ma mondjuk nem rendelt,de remelem holnap fog.

A zárójelentésre ráirtak egy csomó vizsgálatot mikor meg kaptam a papírt megkérdeztem,hogy biztos az enyém e?, mert amiket feltüntettek abból semmit nem csináltak meg.

Pl: pupilla reagálás, has illetve vese vizsgálat meg ilyenek.

Egyedül amit megcsinálták az az,hogy meghallgatták a légzésemet,amire a doki azt mondta,hogy nem olyan vészes csak kicsit sipolok.

2020. szept. 14. 21:37
 22/26 anonim ***** válasza:
Jobbulást! Reméljük, minden rendben lesz! Tudod azért ijedtem meg a kérdés láttán, mert nekünk volt a családban hasonló sztori, és ott volt tüdő átmosás meg minden, több alkalommal is. Őt sokáig kezelték, de már rég rendbe jött. Nagyon vigyázni kell ezzel.
2020. szept. 14. 21:45
 23/26 A kérdező kommentje:

Hat én is azt hittem,hogy kicsit több vizsgálat lesz.

De nem, kicsit furcsa is volt.

Hátha holnap a háziorvos többet mond.

2020. szept. 14. 22:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Szia! Régi kérdés, de hátha válaszolsz:) Történt azóta bármi ezzel kapcsolatban? Én ma penész elleni szert használtam egy kb 1 nm falfelületen, volt rajtam egy textil maszk, de így is olyan erős szaga volt... picit most nyeléskor érzem hogy mintha marna a torkom (kb 5 órája volt a belégzés). Nembiztos gy ezért kapar, mert beteg voltam nemrég, szóval az miatt is lehet száraz a torkom, de kicsit aggódok hogy nem-e megmarhatta a torkomat mégis :( De semmi tünetem nincs más egyelőre.
2022. dec. 19. 21:39
 25/26 A kérdező kommentje:

Szia

Másnap a háziorvos megnézte a papírokat megnéztük, hogy kiket csináltak meg mit nem.

Kiborult, hogy így kitették a kórházból.

Irt gyógyszereket ( olyan pipát is,mint az asztmásoknak)és egy hét ágy nyugalomra ítélt.

Maradandó károsodásom nem lett.

2022. dec. 21. 10:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen a válaszodat. Sajnálom hogy így jártál a kórházban,szerencse hogy ilyen jó háziorvosod van! Örülök hogy megusztad maradandó karosodas nélkül!
2023. jan. 2. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!