Reggelente egy darabig mindig "betegeskedek", így nem lesz gond az egyetemmel?
Felmész, megmérnek, 2 hét karantén. Akkor nincs gond a 3 hiányzással.
De ezzel már 6-7 éve minden orvost végig kellett volna járni és kezeltetni.
Pszichológushoz vagy pszichiáterhez kell menni vele, aki feltárja. Adott esetben ideiglenesen gyógyszeres kezelést ajánl (ezt csak a pszichiáter tudja), amíg a terápiás beszélgetés nem kezd hatni.
Itt majd beírják a pszichiátriafóbiások, hogy "jaj, csak orvoshoz ne menj, és ha gyógyszert ír, ne szedd be", de nem kell velük törődni.
De előbb ki kellene zárni a szervi bajokat, ez lenne ugye a háziorvos dolga, hogy elküld a megfelelő szakrendelésekre, mert én nem tudom, hogy ezek a tünetek pontosan hova tartoznak. Viszont lelkiismeretes pszichiáter fogja tudni, miket kell kizáratnia, ha nem látja elsőre, hogy tuti pszichés eredetű (engem állandó hányingerrel küldött a gasztronenterológushoz, ott kiderült, hogy szervileg semmi bajom, tehát pszichés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!