Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet még gond?

Szerintetek lehet még gond?

Figyelt kérdés
Előző éjjel vizet ittam és félrenyeltem. Éjjel sokat köhögtem, aztán elaludtam, ma hogy felkeltem, szintén sokat köhögtem és érzem, hogy mintha valami még ott lenne. Ezért még mindig próbálok felköhögni valamit. Lélegezni rendesen tudok, nem sípolok meg semmi, csak nagyon megijedtem. Hallottam, hogy létezik száraz fulladás. Szerintetek lehet még gond, vagy már lett volna?
2020. aug. 22. 13:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz. Akár egy nappal később is jelentkezhetnek a tünetek. Köhögés, mellkasi fájdalom, fáradtság, izzadás, légzési nehézség, stb. Ilyen esetekben tüdőödéma okozhatja a beteg halálát. Nem azt mondom hogy te fogsz meghalni, ne értsd félre, de inkább figyeljenek meg.
2020. aug. 22. 15:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Mondjuk néhány korty víz nem a világ vége. De ha rosszul érzed magad, menj orvoshoz.
2020. aug. 22. 15:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!