Emesztesi problemak es laz. Mi lehet a gond?
Sziasztok. Tegnap ejjel kezdodott a problemam, eloszor csak savasodas jelentkezett, ego erzes a nyelocsovemben, majd kesobb hanyinger is, aztan hajnalban 2-3 alkalommal kellett mennem szekelni. Nem volt hasmenes, de azert puhabb allagu volt. Ma reggel kb 9-ig jelentkezett emelyges aztan. Azt meg hozza tennem, h az nap, h ez kezdodott, egyetlen egyszer ettem egesz nap, szoval nem lehet tuleves. Tehat, ma kb reggel 9-tol delutan 5-ig tunetmentes voltam, ledoltem aludi, es megintcsak emelygesre es eros hasfajasra ebredtem, majd szekelnem kellett, kis mennyiseg volt. Ekkor viszont mar kezdtem erezni h forrosodok, mertem hot es kereken 37.
Vettem be egy algopyrint mert semmi mas nincs perpill itthon. Menjek szerintetek orvoshoz? Otletek, h mi lehet?
Kijön és ennyi. Igyál sok vizet meg diétázz pár napig. Nem kell kétségbe esni. Nekem 37 qz alaphőm :D erre algopirin :D
Vicces vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!