Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi esély van rá hogy...

Mennyi esély van rá hogy elkaptam a vírust?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömről kiderült hogy koronavírusos lett ( de ő tünetmentes). Egy héttel ezelőtt találkoztam vele, és érintkeztünk. Most hatósági házi karanténban vagyok, és főleg tegnap megjelent pár tünet ( köhögés, torokfájás, fejfájás, olykor úgy érzem, nem kapok elég levegőt). Azt mondták várják még egy pár napot, aztán hívjam fel a háziorvost, de még akkor sem 100% hogy tesztelnek. Kicsit aggódok mert félek hogy ha tényleg elkaptam, akkor már nagy eséllyel megfertőztem a családomat is. Valaki hasonló helyzetben?

2020. szept. 5. 10:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
És neked mennyire volt olyan, mint ami az újságokból lejön? Tényleg annyira borzalmas, elviselhetetlen? Tényleg érezted azt a halálfélelmet, azt az írtózatos kínt, mint amit mond a TV, hogy a koronavírus fertőzöttek mit élnek át?
2020. szept. 26. 16:44
 22/22 A kérdező kommentje:

Nem éreztem halálfélelmet, sem írtózatos kínt. Csak a kérdésben említett tüneteim voltak, amik szerencsére 1,5 hét alatt elmúltak.

Viszont az egyik ismerősöm

sokkal rosszabb tüneteket produkált, és már egy hónapja otthon ül mivel még mindig pozitív, bár már semmi baja.

2020. szept. 27. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!