Van esély arra hogy elkaptam a betegséget a barátomtól?
Figyelt kérdés
A barátom ma a suliban nem érezte jól magát és hazament és 15 óra körül hányt. Egész sokat voltam mellette és van arra esély hogy elkaptam tőle a hányásos vírust és még lázas is? Ha elkaptam mikor jelentkeznek a tünetek szedek béres cseppet és c vitamint minden nap iszok citromlevet gyömbérrel úgyhogy szerintem elég erős az immunrendszerem! De most egyébként még semmi bajom sincs.2018. febr. 13. 15:43
1/11 anonim válasza:
Majd kiderül,egyből úgy se jönne ki rajtad.
2/11 anonim válasza:
Ezek olyan 24 orat lappangnak, szoval viszonylag hamar elojon az emberen, ha elkapta. Kozel sem biztos, hogy elkaptad.
Anno emlekszem nekem is egyik haverom hanyassal ment haza, es puszival koszontunk, meg mellette ultem csomo oran, es nekem semmi bajom nem lett. Szoval nem tuti, hogy elkapod.
Csak nem emetofobias (hanyasfobias) vagy?
3/11 A kérdező kommentje:
De sajnos igen
2018. febr. 13. 16:07
4/11 A kérdező kommentje:
De az emetofóbiát valószínűleg kinövöm nem?
2018. febr. 13. 16:21
5/11 anonim válasza:
Egy fóbiának mi köze lenne a korodhoz? :)
Majd kiderül kb. 12-48 óra múlva, sajnos a béres csepp és a c-vitamin nem sokat ér az ilyen ellen.
6/11 anonim válasza:
Hát biztos van olyan , aki kinövi, nekem nem sikerult egyenlőre. 16evesen kezdodott a felelmem, es most 25 vagyok:)
7/11 anonim válasza:
szerintem nem növöd ki.. 5-6 évesen kezdődött nálam a félelem, azóta is tart, most 20 vagyok.
8/11 anonim válasza:
Na, mi a helyzet azóta veled? Remélem nem lettél beteg!
9/11 A kérdező kommentje:
Nem nem lettem beteg szerencsére köszönöm szépen :)
2018. febr. 14. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!