Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért köhög és köszörüli...

Miért köhög és köszörüli folyton a torkát az anyukám?

Figyelt kérdés

Éjjel nappal. Most is hazaértem a suliból, végre pihenhetnék, de nem tudok, mert folyamatosan köhög. Amikor meg nem köhög, kb fél órája folyton a torkát köszörüli, mint amikor félrenyeljük a vizet és ott van az a furcsa érzés a torkunkban.

Annyira idegesít, hogy a gondolatomat sem hallom! az ajtóm csukva van, de még úgy is hallani!

Neeem, nem koronás, már 10-15 éve ez megy nála. Nem dohányzik, nem asztmás. Éjjel 1-2ig nem tudok elaludni, mert anyám borzalmasan köhög.

Most is. kib*szottul idegesítő, ahogy folyton a torkát köszörülgeti. 10- másodpercenként.

Mi baja lehet?

2020. szept. 1. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mégértelek.

Nálunk is ez megy évek óta.

Sőt anyu reggel átlátszó nyálat is fel kell köhögjön.

Mikor hazaér a munkából is ez megy egy órán át kb. Köhög, krákog mosdó ki-be mert a munkahelyén lerakódik neki egész nap a cucc....

Van amikor este lefekvés előtt is "csinálja" hogy ne horkoljon a cucctol a torkán.

Nem dohányzik, nem beteg, azt mondja szimplán ki kell tisztítani a torkát a nyáltól.

Nyilván neki se kellemes, sőt van hogy órákat szenved, mert

Se le se fel nem megy neki....

De engem is baromira zavar, nem is nagyon szeretem ha mások jönnek hozzám

2020. szept. 2. 11:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11-es.Tipikus reflux tünet. Rejtett reflux, nem kell, hogy sav feljöjjön! Lehet kezelni a problémát, gyógyszerekkel! Nálam is ez volt évekig. Nem köhögök nem köszörülök már.
2020. szept. 2. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:

12es! Refluxtól jöhet fel slájm??

Megpróbálok beszélni vele. De nagyon zárkózott ebben a témában sajnos.

2020. szept. 2. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindig a torokban érezni, ami nehezen jön fel, és újra képződik. Igyon sok vizet és rágjon erős rágót. Salvus vizet is ihat, soknál segít. Nagyon rosz, de még lehet inni.
2020. szept. 2. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

Hmmm utánna olvasok, köszi

Nemsoká úgyis jön haza..... Kezdődik a szokásos délutáni "toroktisztítás".

Megpróbálom felhozni neki a témát

2020. szept. 2. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:
KÁVÉT, szénsavas üdítőt és kristálycukorból készült ételeket süteményeket kerülje. Saját tapasztalat!
2020. szept. 2. 14:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Írok üzenetet!
2020. szept. 2. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Én Gelbrát szedtem évekig, csökkent, de nem múlt el. Most pszichoterápia és Salvus víz kombinációjával próbálkozom. Néha egész jó. Amikor Floridában voltam, ott elmúlt. Vagy a pára miatt, vagy a pszichés nyomoroktól való távolság miatt...
2023. aug. 11. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!