Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyes kábítószert miért tilt...

Egyes kábítószert miért tilt a törvény?

Figyelt kérdés

Pl a Fű, Hasis, Ketamin, Speed, LSD, Kokain

Miért vannak tiltva amikor nem is okoznak olyan boldogságérzetett amit nem nagyon tudsz elfelejteni. Illetve nem csak pusztító jellegűek lehetnek. Ha ésszel használja őket az ember. És nem gyakran. Oké a Kokain már azért tud erős is lenni. Akár már első alkalommal is, ha tiszta a cucc. De az sem olyan nagy kunszt. Mivel csak 30-60 percre adja be az embernek. És még drága is. Tehát ez max a nagyon gazdag embereknek éri meg akik napi 5+g t tudnak venni. Mert az a fél órás rave szerintem nem sok átlagosabb embernek éri meg. Bár ha egyszer kipróbáljuk nem igen leszünk függők. De akkor is szerintem kokaint nem fogyassztanának rendszeresen sokan. Ha legális lenne akkor sem. Pl a Metamfetamin már egy keményebb dolog. Amire már nem lehet azt mondani, hogy könnyű drog! A speed és kóla is tud kemény lenni persze ha vénásan nyomják be. De ki rendszeresen ki nyomná be őket iv?

De azok amik tényleg meg érdemlik azt, hogy illegálisak legyenek: Heroin, Mephedrone, Benzo Fury, Gina valamennyire a Kokain meg a Meth is és olcsó designer drogok, mérgek na meg azok a cuccok amik nagyon nagy boldogságérzetett adnak be. Meg függőséget is nagyot csinálnak. Viszont nem tólhatod őket gyakran. Mert akkor depressziós leszel. Mert tönkre teszik a boldogsághormont!

De igazság szerint a könnyű drogok azért annyival erősebbek és veszélyesebbek mint az alkohol. Mert, hogy tiltva vannak. Hollandiában sem lett több drogos.. Pedig ott legális tudtommal minden. Itt meg nem csoda, hogy sokan kerülnek bajba a cucc miatt. Mivel sajnos igazság szerint az itthoni füveket szinti kannával is szokták ütni. A speedet pedig flakkával is ha kell. És ezekre lehet azt mondani, hogy undorító dolgok!

A kérdést nem azért írtam ki, hogy bárkit felhatalmazzak. Legális/Illegális kábítószerek fogyaszrására. Egyszerűen csak a legalizálásukról tettem fel a kérdést. Ami megengedett ezen az oldalon!!

Pont, hogy arra kérlek titeket, hogy az itthon kapható könnyű drogokat is kerűlüljétek. Még pedig azért mert mérget is tartalmaznak már azok is!

2020. aug. 27. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja és a ketamint viszont azért nem legslizálnám. Mert nem, hogy még nagy függőséget okoz. Még veszélyes is ráadásul!
2020. szept. 1. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:

A drogliberalizációnak négy ellensége van, két komoly és két komolytalan. A komolytalanok az értelmiségiek közül akik nem anyagi érdekből ellenzik és a tömeg.

A két komoly az alkohol lobby és a drog bűnszervezetek. Utóbbi kettő sok pénzt veszitene a drog liberalizáción.

2020. szept. 1. 16:26
 13/13 A kérdező kommentje:

Hülyeség. Nekem is volt olyan, hogy 3 hétvégét végig ekiztem. És utolsó alkalom után nagyon depis lettem másnap. De én pont, hogy jobban kívántam ennek ellenére is a cuccot. Bár lehet, hogy még egy hétvége után én is feladtam volna a lapot. A speedet, kokain olyan 5-6 alkalommal próbáltam ki. Nagyon jó volt pl a speednél az utolsó 2 alkalom mikor 3,5-4 g is elment. Vagy az erőssből 1,5g. Kokainnál a 2. alkalommtól számítva szinte az összes ugyanolyan jó volt. Ott már mind1 volt általában, hogy 1g vagy 3g ment el! Bár ha erős volt akkor speednel is. És se az sp-t se a kokaint nem éreztem úgy ezek után sem, hogy csinálnom kéne többször nem is kívántam soha. Volt mikor el sem fogadtam. Ekit viszont szinte mindig meg kívántam kicsit. Mind1 volt, hogy már 1,5 hónapja nem ment vagy csak 1-2 hete. Csak ha másfél hónapnál gyakrabban használod a szerotonint is szétbassza.

Az előbbi kettőnél legalább nincs ilyen. Meg is látszik, hogy a kokain és az amfetamin azok régi jó öreg szerek. Az mdma meg egy túltolt szar.

Ja és a mefedron, buphedrone is hasonlítanak. Csak ezerszer értelmesebbek. De ugye a mefinek nyilván muszály volt eltünnie. Ami jó annak muszály. A mefi függők elé meg oda rakták azt a xar 4-CMC-t. Ami tipikus designer drog!

2020. szept. 5. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!