Mi lehet ez a rendkivul kellemetlen problema oka?
2 éve szültem hüvelyi úton.
Az elmúlt fél évben vetten észre hogy néha kinn van az aranyerem úgy hogy nem fáj!csak ki lehet tapintani olyan kis polip szerü érzés,néha kinn van néha eltünik.Anyukámnak megmutattam szerinte egy kis megvastagodás van a fenekemnél(végbélnél)
a dolog kellemetlen része hogy mikor ez az aranyér kinn van akkor a tangám mindig "piszkos lesz magy wc után hiába tusolok le rögtön a nagy wc után!!!!!!!)én aagyon odafigyelek a higiéniámra világéletemben odafigyeltem erre nagyon hogy nagy wc után irány a zuhi)és mégis nagy wc utáni zuhanyzás után lesz piszkos a tangám(megtörlöm és tényleg piszkos a fenekem fürdés után 2 órával!!!!!?persze úgy hogy azóta nem volt nagy wc...nem értem..tisztálkodom lezuhanyzom utána miért piszkos a fenekem?????!
Igen hat neha csoda hogy nem esem ossze,bar a vernyomasom az gatya,felallok az agybok es ha hirtelen felallok akkor nagyon beszedulok,sajnos nem eszem ez a legnagyobb baj,vitaminok is szerintem igy nem nagyon jutnak be,rostok sem.
alitolag az sem jo hogy valtakozika szekletem hol hig hol nem..viszont a regheli hig szeklet meg normalis allitokag es nekem is hig csak reggel van ,normal az akara napkozben tobbszor is
ja es soha nem egy adagban jon ki,hanem mimdig egy nap tobb reszletben,lehet ez okozza?hogy mindig marad benn egy kicsi?
Durva, elkeozelni, nem.tudtam, miért kaotal erre 22 valaszt...hogy ezeket nem tudod egy kommentbe, kerdesbe leirni. Tied a kommentek 95%-a.
Ilyet itt sose láttam, meg ugy se, hogy támadták a kérdezőt, vita volt.
Belso aranyer se vilagvege. De verrol nem is beszelsz...nincs.
Nem olvasom ezt vegig, csak mondom.
Mutasd meg orvosnak.
Aranyer verzik, de nem szaros.
Szekrekedes es kenocsos szeklet eseten van, mikor a vecepapir is tiszta kence, meg a vece is, hogy belul a vegbel sem tiszta, onnan meg olvad ki annyi, hogy koszoljon.
Ez felszivodasi zavartol is lehet. Igazabol az aranyer legfeljebb az erolkodestol jon ki jobban, de amugy ket kulon dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!