Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a rendkivul...

Mi lehet ez a rendkivul kellemetlen problema oka?

Figyelt kérdés

2 éve szültem hüvelyi úton.

Az elmúlt fél évben vetten észre hogy néha kinn van az aranyerem úgy hogy nem fáj!csak ki lehet tapintani olyan kis polip szerü érzés,néha kinn van néha eltünik.Anyukámnak megmutattam szerinte egy kis megvastagodás van a fenekemnél(végbélnél)

a dolog kellemetlen része hogy mikor ez az aranyér kinn van akkor a tangám mindig "piszkos lesz magy wc után hiába tusolok le rögtön a nagy wc után!!!!!!!)én aagyon odafigyelek a higiéniámra világéletemben odafigyeltem erre nagyon hogy nagy wc után irány a zuhi)és mégis nagy wc utáni zuhanyzás után lesz piszkos a tangám(megtörlöm és tényleg piszkos a fenekem fürdés után 2 órával!!!!!?persze úgy hogy azóta nem volt nagy wc...nem értem..tisztálkodom lezuhanyzom utána miért piszkos a fenekem?????!

2020. aug. 22. 16:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz
2020. aug. 22. 16:30
 12/25 A kérdező kommentje:
Baratnom szerint lehet serv amit szulesnel szereztem hajnalmot es most alakult ki,vagy lehet a tul szoros zanga es az abban balo mindennapos alvas
2020. aug. 22. 16:34
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
De ne a barátnőd diagnosztizáljon már, hanem menj el egy orvoshoz!
2020. aug. 22. 16:40
 14/25 A kérdező kommentje:
Persze csak ez annyira ciki
2020. aug. 22. 16:43
 15/25 A kérdező kommentje:
De persze elmegyek
2020. aug. 22. 16:44
 16/25 A kérdező kommentje:
Rendszeresen sportolom sulyzos edzesek ,nem elek mozgasszegeny eletet
2020. aug. 22. 16:44
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Emésztéseddel minden rendben? Akkor szokott ez előfordulni, ha emésztési gond miatt nem tud egyben kijönni a széklet és hiába erőlködik az ember, benn marad valamennyi.
2020. aug. 22. 16:46
 18/25 A kérdező kommentje:
Igen ilyen problema van hogy erzem hogy pukizni kell es mint a kismacska mikor le van 'ososodva es azt erzem mas is akar jonni neha van hasmenesem is ,de leggyakrabban reggel jellemzo ,de mostanaban rendes szekletem van nem hig
2020. aug. 22. 16:48
 19/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon szarul taplalkozom,van hogy napokig alig eszek,mindig stresszelek valamin es ban higy napokog szinge nem eszek,de az elmult honapban kb egy nap volt amikor rendesen ettem egy nap kb haromszor
2020. aug. 22. 16:49
 20/25 A kérdező kommentje:

Es ugye evek ota tangat hordok meg a nagybetus napokon is.

akkor jott elo eloszor a problema mikor felvettem egy szoros tangat es egy szoros bodyt alvashoz(ne kerdezzetek miert)majd ebben aludtam es annyira fajt utana ott ugy szoritotta

2020. aug. 22. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!