Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a rendkivul...

Mi lehet ez a rendkivul kellemetlen problema oka?

Figyelt kérdés

2 éve szültem hüvelyi úton.

Az elmúlt fél évben vetten észre hogy néha kinn van az aranyerem úgy hogy nem fáj!csak ki lehet tapintani olyan kis polip szerü érzés,néha kinn van néha eltünik.Anyukámnak megmutattam szerinte egy kis megvastagodás van a fenekemnél(végbélnél)

a dolog kellemetlen része hogy mikor ez az aranyér kinn van akkor a tangám mindig "piszkos lesz magy wc után hiába tusolok le rögtön a nagy wc után!!!!!!!)én aagyon odafigyelek a higiéniámra világéletemben odafigyeltem erre nagyon hogy nagy wc után irány a zuhi)és mégis nagy wc utáni zuhanyzás után lesz piszkos a tangám(megtörlöm és tényleg piszkos a fenekem fürdés után 2 órával!!!!!?persze úgy hogy azóta nem volt nagy wc...nem értem..tisztálkodom lezuhanyzom utána miért piszkos a fenekem?????!

2020. aug. 22. 16:07
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:

Rendkívül bánt,nagyon nagyon odafigyelek mindig magamra nagyon piperköc vagyok😔

soha nem volt elötte ilyen mimdog zuhi és szép tiszta voltam...most meg..ja és nem anális szex okozhatja...nincs ilyenben részem..egyszer egy nagyon szoros bodyban aludtam és azóta van egyébként ez a probléma!!!!!!

2020. aug. 22. 16:09
 2/25 A kérdező kommentje:
23 eves vagyok csak
2020. aug. 22. 16:11
 3/25 A kérdező kommentje:
Ha nem faj az allitolag nagyon nem jo jel
2020. aug. 22. 16:13
 4/25 A kérdező kommentje:
Sehol nem talalok ilyen tunetet hogy furdes utan is piszkos vegbel
2020. aug. 22. 16:16
 5/25 A kérdező kommentje:
Csak olyat hogy ha atanyer az faj es nekem ugye nem faj,de magaba a dudorba sem vagyok biztis hogy nem ae a normalis anuszhoz tartozo kis valami,mert regen nem fogdostam a fenekem hogy legyen viszonyitasi alapom igazabok kis puha nem kemeny dudor van ott
2020. aug. 22. 16:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Es nem olyan mint az aranyer tevedek!!volt aranyedem is es az igy kiall nagyon ez meg nem olyan ez olyan mintha amugy is ott kene lennie
2020. aug. 22. 16:18
 7/25 A kérdező kommentje:
Se veres se nyalas shekletem incs egeszsegeset kakalok szoval amit a rossz dolgokrol or az nekem nincsem egy sem
2020. aug. 22. 16:18
 8/25 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom nogyogyaszati vagy haziovosi teruletre menjek
2020. aug. 22. 16:24
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus 😂
2020. aug. 22. 16:24
 10/25 A kérdező kommentje:
Amugy meg van nalam allapitva a hipohondria diagnozisa,de ez sajnos nem olyan problema amit bekepzelek
2020. aug. 22. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!