Nagyon rosszul vagyok a keserűsó kúrától, ez normális?
Figyelt kérdés
Ma reggel kezdtem el, most ittam meg az utolsó adagot. Borzasztóan görcsöl a hasam, fölkelni se tudok. Mintha egy kést állítottak volna bele. Ez normális? Valakinek van tapasztalata ezzel? Olvastam, hogy teliholdkor a legjobb csinálni, de én nem akkor csináltam, lehet ez volt a baj?
L/24
2020. aug. 17. 16:10
21/43 A kérdező kommentje:
Bevittek, kimosták a gyomromat. Éjszakára bent tartanak, holnap meg meglátjuk hogy leszek, de valószínűleg akkor már hazamehetek. Már jobban vagyok, de a gyomormosás kikészített. Most már tudom, hogy nem szabad ennyit inni belőle.
2020. aug. 17. 21:36
22/43 anonim válasza:
Jobbulást és pihend ki magad. Azt hiszem, ez jó kis lecke volt, de hát így tanul és fejlődik az ember.
23/43 anonim válasza:
Most hogy vagy? Jobbulást kívánok.
24/43 A kérdező kommentje:
Jobban vagyok, csak még étvágyam nagyon nincs, de az a gyomormosástól. Ma reggel jött az orvos, majdnem egy fél órás előadást tartott, hogy miért ne csináljak ilyet. Már írják a zárójelentést, anya is mindjárt jön és akkor hazaengednek.
2020. aug. 18. 09:42
25/43 anonim válasza:
Örülök, hogy jó vége lett. De tényleg ígérd meg, hogy ezentúl nem hiszel az ilyen ezotermészetgyógyász marhaságokban!
26/43 A kérdező kommentje:
Én a gyógyszerekben nem hiszek. Ezért fordultam a természetgyógyászat felé.
2020. aug. 18. 10:01
27/43 anonim válasza:
Nem is szabad hinni bennük. Egyetemet végzett orvosok, vegyészek, gyógyszerészek több évnyi munkája, több tíz millió euró van egy egy ezerbe invesztálva.
Még szép, hogy a sarki vajákos asszony jobb gyógymódot ajánl mint ezek a gyógyszeres kuruzslók.
29/43 A kérdező kommentje:
Jó hát erről hiába vitatkozunk, nem fogjuk meggyőzni a másikat.
2020. aug. 18. 11:26
30/43 anonim válasza:
Valóban. Te eldöntötted, hogy buta maradsz.
Tegyél meg egy szívességet, máskor ne hívd a mentőket, majd a vajákosasszony megment 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!