Nagyon rosszul vagyok a keserűsó kúrától, ez normális?
Ma reggel kezdtem el, most ittam meg az utolsó adagot. Borzasztóan görcsöl a hasam, fölkelni se tudok. Mintha egy kést állítottak volna bele. Ez normális? Valakinek van tapasztalata ezzel? Olvastam, hogy teliholdkor a legjobb csinálni, de én nem akkor csináltam, lehet ez volt a baj?
L/24
Baszki...
Ha azt mondja ugorj a kútba megteszed?
Nehogy igyál többet, Hanem sima vizet.
Abbol jó sokat.
Mi a cél?
Hashajtas?
Jesszusom... Máskor ne hallgass rá.
"A keserűsó béltisztítás, méregtelenítés céljából csak alkalmilag, vagy kúraszerűen alkalmazható, nem fogyaszthatjuk hosszútávon, ugyanis, ha túlzásba visszük, ártunk szervezetünknek! Használata egyszerű: egy pohár vízben oldjunk fel 1-2 teáskanál keserűsót, majd igyuk meg. Maximum egy hétig alkalmazzuk. A keserűsó mennyi idő múlva hat? Egyénenként változó, hogy kinél milyen gyorsan intézi el a kívánt hatást: van, akinél egy órán belül, van, aki csak másnapra produkál eredményt."
Egyszer kellett volna csak innod, nem csoda, hogy rosszul vagy.
Keserűsó kúra teliholdkor. Jóisten gyere le!
Nagyszerűen sikerült lezülleszteni a természettudományos oktatást. 😣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!