Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul vagyok a...

Nagyon rosszul vagyok a keserűsó kúrától, ez normális?

Figyelt kérdés

Ma reggel kezdtem el, most ittam meg az utolsó adagot. Borzasztóan görcsöl a hasam, fölkelni se tudok. Mintha egy kést állítottak volna bele. Ez normális? Valakinek van tapasztalata ezzel? Olvastam, hogy teliholdkor a legjobb csinálni, de én nem akkor csináltam, lehet ez volt a baj?

L/24

2020. aug. 17. 16:10
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Akkor most mit csináljak, hívjam a mentőket? Nagyon görcsöl a hasam, ha pisilek akkor csak még jobban fáj.
2020. aug. 17. 17:38
 12/43 anonim ***** válasza:

Lehet nem ártana.

Toxikológia --> gyomormosás

Utána meg ha kieresztettek, olvass el egy pár könyvet az emberi test működésével kapcsolatban! Ne valami holisztikus kínai orvoslásos köpöjözős marhaságot, hanem valami normális tudományos alapokon nyugvót.

2020. aug. 17. 17:41
 13/43 anonim ***** válasza:

Igen. De tényleg.

Hányszor ittál összesen?

2020. aug. 17. 17:48
 14/43 A kérdező kommentje:
10 órakor kezdtem, 6x ittam.
2020. aug. 17. 17:50
 15/43 anonim ***** válasza:

Akkor hívd ki őket.

Ne várj

2020. aug. 17. 17:51
 16/43 anonim ***** válasza:

Írj majd míg mit csináltak.

A háziorvost nem tudod felhívni?

2020. aug. 17. 17:52
 17/43 anonim ***** válasza:
#10 adom, tanárként is. Nem kell méregteleníteni, a májad azt csinálja folyamatosan. Ez mind-mind hülyeség. Se egyszeri alkalommal, se kúraszerűen ne igyatok ilyesmit.
2020. aug. 17. 17:54
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

#17 nem tudod nekik elmagyarázni. Az a baj, hogy a tudományt megérteni nem egyszerű. Ezek a természet áltudományos marhaságokat meg úgy adják elő direkt leegyszerűsítve, hogy könnyen befogadható legyen. Természetes, hogy ezt hiszik el az erre fogékonyak, hisz ezt könnyebb megérteni. Megspékelve egy kis gyógyszeripar utálattal az igazi.

Az amikor ebből egyesek meg hatalmas lóvét is szakítanak na az aztán már a legmocsokabb dolog.

2020. aug. 17. 17:59
 19/43 anonim ***** válasza:

Most ezt miért kellett ideirnotok?

A kerdezo5 szerintem egy életre megtanulta, hogy soha többé

2020. aug. 17. 18:03
 20/43 anonim ***** válasza:

Beszélgetünk. A kérdező meg hívja a mentőket. Most lesz neki jobb dolga úgy is mint ide írni.

2020. aug. 17. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!