Határon vonattal jöttem haza egy hete, fognak ellenőrizni még?
1. vagyok, úgy értem:
"Elmehetek szerintetek hamburgerezni egyet, anélkül, hogy bárkit érdekne?
Nem."
(Bírom, amikor úgy fogalmazza meg valaki a fő kérdését, meg az alkérdését, hogy csak az egyikre lehessen igaz egy igen vagy nem válasz...)
Erdélyből. Mondták otthon kell maradnom. Eddig nem jöttek. Nekem a kinti ismerősöm azt mondta valószínűleg elvesztem a rendszerben, és nem fognak jönni.
Ja egyes, tudom, hogy technikailag nem mehetnék el, de ha nem ellenőriznek, hát akkor elmehetek.
Csak azt nem tudom, hogy megfigyelik e a telefon helyzetét vagy hasonló. Nekem valaki azt mondta, hogy kormányinfón bemondták, hogy figyelik a telefonokat, ha szuperhordozó valaki lehessen nyomozni hol járt... Mondjuk igazából csak itthon kell hagynom a telefont, és oda megyek ahova akarok
Igen, figyelik a cellainformációkat.
De ha nem is figyelnék: nagyon jól tudod, hogy lehet, hogy hordozod a vírust akkor is, ha nincsenek tüneteid. Miért a tökömért nem bírod ki hamburgerezés nélkül???!!! Remélem, legalább majd jól megbüntetnek utólag, ha nem maradsz a fenekeden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!