Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kiszedni a...

Hogyan tudnám kiszedni a legjobban otthon a fülemből a zsírt?

Figyelt kérdés

2020. júl. 22. 13:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak rosszabb a házi praktikáktól. Vitesd el magad a szüleiddel fülészetre kérdező, vagy békélj meg a fülzúgásoddal ha az orvos nem opció. A házi csesztetés után úgyis orvos lesz a vége. Én szóltam!
2020. júl. 22. 16:02
 22/25 A kérdező kommentje:
Anyámék tuti nem visznek el, de ebb huzamosabb ideig ha így marad nem lesz halláskárosodás?
2020. júl. 22. 16:15
 23/25 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?? Ne viccelj már, hogy egyedül nem tudsz fülészetre menni!
2020. júl. 22. 16:18
 24/25 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező Azt írtam számomra is ijesztő a szódabikarbónás megoldás -tuti roncsolná a hallójáratot - s, hogy beszélj akkor apukáddal ő majd segít fülészetre jutnod! :)
2020. júl. 22. 16:52
 25/25 anonim ***** válasza:
A szódabikarbónás megoldást én is ismerem. Én úgy alkalmaztm, hogy a fecskendőbe langyos vizet tettem és egy csipet szodabikarbonát tettem bele. Nem házi praktika, a fülész javasolta. Nyílván ha valaki ész nèlkül beleönt egy deci vízbe egy csomaggal, akkor káros, de ha ésszel csinálod, akkor oldja a zsírt.
2020. júl. 22. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!