Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kiszedni a...

Hogyan tudnám kiszedni a legjobban otthon a fülemből a zsírt?

Figyelt kérdés

2020. júl. 22. 13:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Csak mert zúg a fülem és nem tudok vele mit kezdeni, egy kedves válaszoló azt mondta wz egyik előző kérdésemnél hogy azonnal menjek orvishoz, mert fejhallgatóval játszottam es utána elkezdett zúgni a fülem, éjszaka is de ebben az volt a furcsa hogy befeszítettem a hasizmom és amíg feszített, elmúlt, (a vaszoló azt mondta hogy a vérkeringésemmel van a baj) és most beparáztam (orvoshoz nem tudok menni, mert még fiatal vagyok, szüleim nem visznek el, engem pedig nem engednek el egyedül)
2020. júl. 22. 13:58
 12/25 anonim ***** válasza:
65%
42 éves vagyok. Mindig fültisztító pálcikát használtam. Egyszer jártam fül orr gégészeten nem fül probléma miatt ekkor kértem mossák ki mert hallottam az mennyivel jobb. Megnéztek azt mondták teljesen tiszta nem kell kimosni. Ennyit a palcikáról meg a fülmosásról.
2020. júl. 22. 14:01
 13/25 anonim ***** válasza:
28%
Fülcsengés a fülzsír hatására is jelentkezhet, amennyiben el van dugulva a füled. Ha bedugult, érdemes megpróbálni a spray vagy a szódabikarbónás víz csepegtetését. Ha nem dugul ki, akkor pedig muszáj elmenni fülészhez. Ha hónapokig úgy marad, akár tartós halláscsökkenést is eredményezhet, ahogy a mindennapos, több órás füles használat is. Kicsit hanyagold a fülest és halkabban hallgasd! Ha nem múlik el, lehet halláscsökkenés is a dologban, audiológiai vizsgálatot szoktak rá kérni. Az semmiből nem áll, csak zajokat játszanak le és neked meg kell mondanod mikor hallod a hangokat és mikor nem.
2020. júl. 22. 14:06
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Hiába pontoztok le akkor is bevált a palcika. Lehet suaksuerűen kene hasznalni es akkor nem lenne vele gond
2020. júl. 22. 14:08
 15/25 A kérdező kommentje:
Tehát még ne szaladjak egyből orvoshoz, és ne fülesezzek, és próbáljak szódabikarbónás langyos vizet a fülembe csepegtetni, vagy pedig sprayt?
2020. júl. 22. 14:08
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy a zsírtól zű a füled. Az enyem nem zsíros mégis zúg millió oka lehet
2020. júl. 22. 14:11
 17/25 anonim ***** válasza:
53%

15: kérdezőnek

Igen, én ezt tanácsolnám. Nekem a CUE fülcsepp szokott segíteni, bár ez gyulladáscsökkentő is. A szódabikarbónás vízzel pedig vigyázz, ne rakj túl kevés vízbe túl sok szódabikarbónát. Ha teheted menj inkább gyógyszertárba, és ha ott annyit mondasz, hogy füldugulásra szeretnél sprayt, adni fognak. Jobbulást! :)

2020. júl. 22. 14:13
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. júl. 22. 14:14
 19/25 anonim ***** válasza:
80%
Szodabikarbonas vizet véletlen se csepegtess a fuledbe mert annak biztos orvos lesz a vege...
2020. júl. 22. 14:43
 20/25 A kérdező kommentje:
Rendben, nem próbálkozom vele
2020. júl. 22. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!