Egy bőrproblémàt kezelek ezüstkolloiddal. Lehetséges hogy ezért érzek a szàmban keserű fémes ízt?
Az ezüstkolloid nem mérgező. De lehetséges hogy túl sokat és sokszor hasznàltam. Igaz a bőrproblémàmat kezdi rendbe hozni kevesebb mint 1 hét alatt.
Lassan 2 hónapja járok vele orvoshoz
Csak a mennyiségtől függ, hogy mérgező-e. Hosszú távon, vagy nagy mennyiségben semmit sem tanácsos használni.
A fémes ízt érezheted ténylegesen is, de be is képzelheted, mert az agyadban összekapcsolódott a kettő. De a kezeden is maradhat annyi, hogy ha a szádhoz, vagy kajához érsz, akkor azt a keveset is megérzed. A bőrödön át felszívódva is okozhat fémes ízt.
A szaghoz is kapcsolódhat íz érzés. Én például a rézzel vagyok úgy, ha dolgozok vele, vágom, forrasztom, vagy elég ha csak megszagolgatomom a réz tárgyat, főleg a sárgarezet, akkor fémes ízt érzek a számban. A nagyanyám szokta szidolozni a sárgaréz gyertyatartóit, ilyenkor már attól fémes ízt érzek, ha belépek a helyiségbe ahol csinálta, még egy órával később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!