Ez mitől van? KB.1 órája nagyon éhes voltam, és ettem pár kocka csokit (éreztem, hogy sok volt). Utána kicsit szédültem 3-4 percig, és keserű ízt éreztem a számban. Ugyanez volt velem 3napja reggel, akkor 1érettebb banán után. Cukorbetegség jele?
Ha máskor eszem banánt,nincs ilyen probléma,csak a nagy éhség után.
Az volt még az érzésem,mintha tele lenne a gyomrom,és hirtelen nem tudná lebontani.
Akkor nem a cukorral van probléma?
Egyébként igen,a savval néha van probléma,gyomortükrözést is akartak csinálni!
Ennek örülök,de akkor mi a probléma most velem?
Eddig nem tapasztaltam ilyet!
Ha éhgyomorra eszem, a banán nekem is nagyon felviszi a savamat. A nyelőcsövemben érzem, hogy mar. Ha kaja után eszem, semmi gondom vele.
A pillanatnyi kellemetlen érzésen segít a savanyú uborka leve. A tej is jó azonnali tűzoltásra, végszükségben a sok víz, vagy szódavíz is. A cukros levek inkább ártanak. Rendbe hozni a gyomrom Quamatelt szoktam bekapni esténként, néha 2-3 napig is, amire minden ok.
Szédülni nem szoktam, de rengeteget böfögök utána.
Nem vagyok cukorbeteg sem. Ha a sok édesség okozná a cukorbetegséget, akkor nekem már vastagon annak kéne lennem.
Szerintem nem vagy cukorbeteg, de csak egy vérvétel a vizsgálat, ha a háziorvosod ad beutalót, akkor ingyenes. Hogy ne izgulj ezen, érdemes megméretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!