Keserű zöldség árt a halaknak? Reggel adtam cukkinit, és most lomha lett két márnám.
A cukkini inkább édeskés, mint keserű. Ha csak nem keverted össze az uborkával.
A halak szeretik az édeskés ízeket, de lehet hogy kicsit besokalltak belőle.
Ketteske! A cukkini néha veszett módon meg tud keseredni: nem megfelelő tartási körülmények, túl sokáig tartogatott termés, vagy ha az adott növénynek sikerült visszaütnie az őseire.
Kérdező! Alaptétel: olyan ételt, amit te sem ennél meg szívesen, nem adunk az állatoknak. Pl. fura szagú husit kutyusnak/cicusnak, keserű cukkinit a halacskáknak. (Én a halaknak szánt cukkinit, meg szoktam nyalni, ha ők hamarabb esznek belőle, mint hogy én a nagy részét megfőzném magamnak).
A cukkinivel azért nem árt vigyázni, némelyik hal kegyetlenül be tud zabálni a puha, fehér részéből. Érdemes lenne tüzetesen megszemlélni a márnáid pocakját, hátha csak annyi a gond.
Vagy ugye a vegyszer. A két lomha márnán kívül evett belőle más? Ők mutatnak valamilyen tünetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!