Mikor lehet már vége ennek a koronavírusnak TELJESEN?
Két módon lehet nagyjából vége (eltűnni teljesen egyikkel se fog): az egyik hogy elég sokan mennek át rajta, egyszerűen túlesik rajta a társadalom nagy része. De ez a rendkívüli intézkedések miatt nagyon sokáig eltarthat.
A másik, hogy kijön az oltóanyag/ellenszer, nem tudom most melyiket ígérik őszre Amerikában (ha meglenne a választás előtt, nagy eséllyel győzne Trump, ez csak úgy mellékesen jutott eszembe).
Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy ha mondjuk 10 év múlva rosszul érzem magam és elmegyek az orvoshoz, unalmas arccal megkérdezni tőlem, voltam-e mostanában influenzás vagy koronás. Aztán ad valami receptet és megyek a dolgomra.
Szóval marad, csak nem lesz pánik tőle. Az influenzától sincs, abba is bele lehet halni. Szerintem annyi, hogy ilyennel még nem volt dolga a világnak, hogy minden országban ott van stb. Azt nem mondom, hogy olyan mint az influenza, csak azt hogy szerintem ugyan úgy meg fogjuk szokni.
Ha mondjuk szeptemberben már nem lenne kötelező a maszk, én speciel influenzaszezonban akkor is fogom hordani, mert eddig magasról nem érdekelt semmilyen járvány, de mostmár tudom hogy az influenza is veszélyes az idősekre, szóval ennyit megteszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!