Mikor lesz vége ennek a koronavírus őrületnek?
Mindenki tippelget, hogy mikor hogy, mi merre hány óra, de úgy valójában, mire lehet számítani?
Örülök, hogy egy kicsit fellélegezhetek ebből a digitális oktatás mizériából, a szünetnek hála. 3 gyermekünk van, két kisebb fiunk, és egy gimnazista lány. Nyúzzuk nehezen a tananyagot, próbálok megértetni velük dolgokat. A lányom alig csinál valamit a telefon pötyögésen kívül, akarva akaratlanul is csak veszekszünk. Ráadásul jelenleg anyósom is nálunk tartózkodik, mert úgy gondoltuk hogy így lesz a legjobb, mert betegeskedik és kijárni hozzá már necces lenne. Amellett hogy főzni kell, mosni kell, mosogatni kell, takarítani kell, mindent kell csinálni. Vannak olyan napok hogy estére már nem is tudom hol áll a fejem. Családi vállalkozásunk van, ami befuccsolt jelenleg a járvány miatt, a jövedelmünk kerek 0 ft. Kiszámoltuk, hogy legnagyobb spórolással is nyár végéig húzhatjuk ki maximum. Ha addig nem lesz vége, akkor jöhet a kölcsön, az eladósodás, stb stb. Vagy legrosszabb esetben kitör ősszel egy második hullám, megint lezárnak mindent, megint bezárhatunk mi is, és akkor majd éhen halunk, vagy mit csináljunk? Bele se merek gondolni.
Nem önsajnáltatásból írom le ezeket idegeneknek, hanem mert ez a puszta igazság. Már a legelején erre számítottam, mikor még csak szó volt a kijárási tilalomról. Örülök ha más ezt pozitívan éli meg és tud otthon önfeletten szórakozni a családdal. De én csak idegroncs leszek ettől. Még ki se tudom szellőztetni a fejem, mert tömbházban lakunk. Én imádkozok minden nap, hogy legyen valami, javuljon a helyzet, de csak úgy érzem hogy csak egyre mélyebben süllyedek a sz..ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!