Egy vakbélgyulladás folyamatosan fáj?
hát jobb oldalt úgy a szélén , meg a hátam jobb oldalt
voltam orvosnál , de ő azt mondta hogy valószínűleg nem az , de azért elküld vérvizsgálatra aminek szerdán kapom meg az eredményét , addig meg halálfélelmem van :S
Nekem görcsösen fájt amikor megoperáltak,mozgásra nem fokozódott.3 nappal korábban kezdődött bizonytalan bal oldali fájdalmam volt,mely később erősödött,görcsössé vált,és a jobb oldalra lokalizálódott.
A vakbélgyulladásnak tényleg változatos tünetei lehetnek.Majd a labor,és az ismételt vizsgálat eldönti.
Jobbulást!
köszi a válaszokat , még 1 kérdés : mennyire fáj 1-10 es skálán egy alacsony fájdalomtűrő képességű embernek ?:D
szóval észreveszem ha már nagy baj van és műtét kéne nem ?
"A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat , még 1 kérdés : mennyire fáj 1-10 es skálán egy alacsony fájdalomtűrő képességű embernek ?:D
szóval észreveszem ha már nagy baj van és műtét kéne nem ?"
Az első kérdésre nem tudom a választ mert nekem még nem fájt a vakbelem...
Ha annyira fáj,hogy már a falat kaparod,akkor se biztos,hogy kell műtét..,elöbb derüljön ki,hogy mi is pontossan a diagnózis!Sztem az a jó sebész aki nem vág rögtön...
De amúgy milyen fájdalmad van,szúró,görcsös?
tegnap 21:11 vok.
Egy 10-s skálán?Hm..ha még nem volt más hasi fájdalmad akkor egy erősebb menses fájdalomhoz hasonlítanám.Persze,ha lány vagy.Vagy egy gyomorrontás utáni erősebb hasi görcshöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!