Könyvtárban párszor a füzetemmel együtt kinthagytam az üdítőmet is amikor elmentem wc-re,honnan tudjam,hogy nem raktak addig valamit az italomba?
Figyelt kérdés
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár2020. júl. 8. 00:05
11/16 A kérdező kommentje:
8-as palackban vittem be
10-es speedre gondoltam mivel azt sokszor szokták beletenni mások italába heccből
Mondjuk gondolom éreznem kellett volna vmi szokatlant ha megiszom és nem éreztem
2020. júl. 8. 15:07
12/16 anonim válasza:
heccből nem költenék 20-30ezret pár gramm drogra, azzal az a céljuk, mikor belerakják hogy kiussenek és kihasználják a tehetetlenséget
13/16 A kérdező kommentje:
12-es akkor tuti,hogy speedet se raktak bele heccből?
Mondjuk gondolom azt éreztem volna
2020. júl. 8. 15:17
14/16 anonim válasza:
Senki sem jött rá a megoldásra.
Nyilván raktak bele valamit, ezért született meg a kisasszony fejében ez a hülye kérdés.
:D
15/16 anonim válasza:
Ne igyad meg. A gina olcsó drog. És emlekezetkieset okoz ergo fogalmad nincs h a klotyoban megkettyintettek vagy sem. Mert úgysem emlékszel rá.... Érted!?
16/16 A kérdező kommentje:
15
Neem
Tisztán emlékszem,hogy ittam utána ès semmi nem volt
Mentem haza és simán hazaértem
2020. júl. 31. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!