Fiatalon lehet szívrohamom?
Néha elő jönnek nállam szívroham szerű tünetek pedig csak 17 vagyok. Már régebben is volt hasonló de aztán pár hét után elmúlt. Most újabban ismét előjött. Egyenlőre csak ritkán, de nagyon félek. Most is itt fekszek az ágyba nehezen kapok levegőt, nyom a mellkasom, fáj miatta a hátam, a bal karom és néha a nyakam. Most ez pontosan 20 perce tart már.
Nem élek valami egészségesen. Sok egészségtelen dolgot eszek és csak keveset sportolok és néha stresszelek. De ezen kivül semmi más nem jellemző rám azok közül amik növelik a szivinfarktus kockázatát. De mégis ezt tapasztalom. És nagyon félek tőle. Mit tehetnék hogy ez elmúljon és még vèletlenül se legyen szivrohamom? Tehetek még valamit vagy már késő?
Elnézést hogy borzasztó összeszedetlen vagyok de éppen halálra vagyok rémülve szóval nem igazán koncentráltam a helyes megfogalmazásra.
Nyilván lehetne szívrohamod, de kevéssé valószínű, inkább hipochondernek tűnsz. Nyisd ki az ablakot, nyújtóztasd az izmaidat, és el fog múlni.
Kezdj el egészségesen táplálkozni, és sportolni. A jövő héten pedig menj el a körzeti orvoshoz, és kérd a panaszaid kivizsgálását.
De basszus, ha pánikbeteg is vagy, ahhoz is kell orvos, hogy diagnosztizálja, ilyen nincs, amit a szüleid mondanak.
Ha ilyen "durva" dolgok vannak, mindenkép orvos, akkor is ha "beképzeled", mert azt is diagnosztizálni kellene, hogy pánikbeteg vagy, durván hipochonder vagy micsoda!
Nem jó neked se ez, elhihetik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!