Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fiatalon lehet szívrohamom?

Anonymous577379 kérdése:

Fiatalon lehet szívrohamom?

Figyelt kérdés

Néha elő jönnek nállam szívroham szerű tünetek pedig csak 17 vagyok. Már régebben is volt hasonló de aztán pár hét után elmúlt. Most újabban ismét előjött. Egyenlőre csak ritkán, de nagyon félek. Most is itt fekszek az ágyba nehezen kapok levegőt, nyom a mellkasom, fáj miatta a hátam, a bal karom és néha a nyakam. Most ez pontosan 20 perce tart már.

Nem élek valami egészségesen. Sok egészségtelen dolgot eszek és csak keveset sportolok és néha stresszelek. De ezen kivül semmi más nem jellemző rám azok közül amik növelik a szivinfarktus kockázatát. De mégis ezt tapasztalom. És nagyon félek tőle. Mit tehetnék hogy ez elmúljon és még vèletlenül se legyen szivrohamom? Tehetek még valamit vagy már késő?

Elnézést hogy borzasztó összeszedetlen vagyok de éppen halálra vagyok rémülve szóval nem igazán koncentráltam a helyes megfogalmazásra.

2020. júl. 4. 00:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Lehet.
2020. júl. 4. 01:00
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Hívd ki az ügyeletet.Inkább jöjjenek ki egyszer feleslegesen, mint későn.
2020. júl. 4. 01:01
 3/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tehetem meg. A szüleim szerint csak beképzelem. Ezért nem beszélek már vagy 3 hónapja nekik a hasonló tapasztalataimról. Valószínűleg ha kihivnám a mentőket meggyilkolnának.
2020. júl. 4. 01:07
 4/20 anonim ***** válasza:
59%
hívd ki.
2020. júl. 4. 01:13
 5/20 A kérdező kommentje:
De nem tehetem. Magamon tudok még valahogy segiteni? Vagy mostmár fogadjam el hogy ennyi volt?
2020. júl. 4. 01:17
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért inkább menj dokihoz ezzel, meg mérj vérnyomást is. Egy-két vizsgálatba a szüleid se hallnak bele, ne legyenek hülyék...
2020. júl. 4. 01:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább pánikrohamnak tűnik. A kérdésre a válasz: lehet. Bármikor lehet szívroham.
2020. júl. 4. 01:19
 8/20 A kérdező kommentje:
Sajnos tènyleg nincs erre esélyem. Legutóbb 3 hónapja szóltam nekik erről és kértem hogy had mehessek orvoshoz mire közölték, hogy csak beképzelem panikolok stb, és csak akkor mehetek korházba ha a mentő visz el mert ténylegesen szívrohamot kaptam.
2020. júl. 4. 01:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván lehetne szívrohamod, de kevéssé valószínű, inkább hipochondernek tűnsz. Nyisd ki az ablakot, nyújtóztasd az izmaidat, és el fog múlni.

Kezdj el egészségesen táplálkozni, és sportolni. A jövő héten pedig menj el a körzeti orvoshoz, és kérd a panaszaid kivizsgálását.

2020. júl. 4. 01:22
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

De basszus, ha pánikbeteg is vagy, ahhoz is kell orvos, hogy diagnosztizálja, ilyen nincs, amit a szüleid mondanak.

Ha ilyen "durva" dolgok vannak, mindenkép orvos, akkor is ha "beképzeled", mert azt is diagnosztizálni kellene, hogy pánikbeteg vagy, durván hipochonder vagy micsoda!

Nem jó neked se ez, elhihetik!

2020. júl. 4. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!