Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért dobban egy nagyot a...

Miért dobban egy nagyot a szívem mikor levegőt veszek?

Figyelt kérdés
Ma egész nap ezt csinálja,elég íjesztő,máskor is volt már ilyen de nem így folyamatosan.Vettem be Betalocot 10mg de nem használt.Vehetek be mégegyet?Félek h megáll a szívem vagy akármi.

2020. jún. 29. 17:28
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
A mai nap nagy részében nem volt gond,de azért időnként csinálja még.
2020. jún. 30. 16:56
 32/44 anonim ***** válasza:
Ha teljesen elmúlna péntekig, akkor is menj be, és mondd el hogy milyen tüneteid voltak. Fontos a megelőzés, kitudja mi történne ha megint előjönne. Pl ha pitvarfibrillációd van, az elmúlhat 24 órán belül, és megismétlődhet bármikor. De vannak olyan formái is amik hetekig eltartanak. De neked nem hinném hogy ez lenne, ez csak egy példa volt.
2020. jún. 30. 18:47
 33/44 A kérdező kommentje:
Persze megyek mindenképpen.Most az előbb megint csinálta.De tegnap sokkal rosszabb volt.
2020. jún. 30. 19:18
 34/44 anonim ***** válasza:
Na már annyit írtam róla hogy nekem is félrevert egyet a szívem.. :D
2020. jún. 30. 21:42
 35/44 A kérdező kommentje:
Na.Neked is csinálja időnként vagy ez csak tegnap volt?
2020. júl. 1. 07:48
 36/44 anonim ***** válasza:
Csak egyszer volt. Ez az extrasystole jelenség.
2020. júl. 1. 09:45
 37/44 A kérdező kommentje:
Remélem nekem is csak az van.Bár biztos nem normális hogy ilyen sokszor csinálja akkor sem.
2020. júl. 1. 10:09
 38/44 anonim ***** válasza:
Nekem az a fura hogy levegővételre ver neked félre a szived. Amikor belélegzel, akkor kapja meg a szived az oxigént, azaz akkor pumpálja szét a testben a vért - ami az oxigént szállítja. Olyan mintha le lenne terhelve a szived, és nem bírná el a többi oxigént. Ez felettébb érdekes
2020. júl. 1. 10:15
 39/44 A kérdező kommentje:
Azóta már észre vettem,hogy nem mimdig levegővételkor.
2020. júl. 1. 11:19
 40/44 anonim ***** válasza:
Na akkor viszont már más a helyzet, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy hány éves vagy? Nem mindegy hogy egy 50 éves vagy egy 15 éves produkálja ezeket a tüneteket. Szerintem szívritmuszavarod lesz. De majd az orvos megmondja, reménykedjünk hogy csak valami banális ok miatt van. Akár vitaminhiánytól is fennállhat ez a helyzet. Megpróbálhatnál magnéziumot szedni, B vitamint.
2020. júl. 1. 11:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!