Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért dobban egy nagyot a...

Miért dobban egy nagyot a szívem mikor levegőt veszek?

Figyelt kérdés
Ma egész nap ezt csinálja,elég íjesztő,máskor is volt már ilyen de nem így folyamatosan.Vettem be Betalocot 10mg de nem használt.Vehetek be mégegyet?Félek h megáll a szívem vagy akármi.

2020. jún. 29. 17:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Akkor valami szívritmuszavarod lehet, akár csak átmeneti, az is lehet hogy reggelre elmúlik. De ha elmúlik akkor is menj orvoshoz, mert ki kell deríteni hogy mi volt. Az átmeneti ritmuszavar is ritmuszavar, és kezelni kell! Aztán reméljük hogy holnap kiderül hogy csak pszichés alapon van. Mindenféleképpen írj holnap
2020. jún. 29. 21:40
 22/44 A kérdező kommentje:
Rendben írni fogok.köszi a segítséget.
2020. jún. 29. 21:50
 23/44 A kérdező kommentje:
Nemrég hívtam az orvost,majd csak pénteken 9:30-kor fogadnak.Ha rosszul vagyok menjek az ügyeletre.Úgyhogy király,fel is fordulgat az ember.
2020. jún. 30. 09:31
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát de ilyen nincsen, akár súlyos bajod is lehetne és nem fogad? Hát igen.. a magyar egészségügy.. okádok ettől..
2020. jún. 30. 09:37
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig érzed egyébként?
2020. jún. 30. 09:41
 26/44 A kérdező kommentje:
Igen,érzem sajnos.Mértem nemrég vérnyomást 126/80 pulzus 79
2020. jún. 30. 09:48
 27/44 anonim ***** válasza:
Vérnyomás jó, pulzus jó.. főleg hogy izgulsz, a pulzusból egy 10et simán ki lehet vonni.. Én nem várnék péntekig, főleg azért mert akár valami komolyabb is lehet ami kezelést igényel.. Mert olyan nincs hogy már kb 1 napja folyamatosan bedobban a szíved. Ez nem normális dolog. Még egy fél órára azt mondom oké, de 24 órája? Az nagyon sok.. Nem szédülsz esetleg? Mert az lehetne a jele annak hogy nem jó a vérkeringésed, nem megfelelő a szívműködés.. Fejed nem fáj? A saját érdekedben én ma valahogy kiharcolnám hogy vizsgáljanak meg. Aztán majd mondhatod a háziorvosodnak hogyha rá hallgattál volna akkor komolyabb gondot lett volna..
2020. jún. 30. 09:54
 28/44 anonim ***** válasza:
És ha elmész, ne hagyd hogy elbagatelizálják a vizsgálatokat!! Ez nagyon fontos! Nehogy az legyen hogy odamész, elmondod s tüneteidet és hazaküldenek annyival hogy a stressz miatt van! Minimum EKG-t csináljanak, szívultrahangot, akár terheléses EKG-t is! Ezek a legfontosabbak a diagnosztizálásban! Ne hagyd hogy hazaküldjenek annyival hogy stresszelsz! Sajnos erre képes Magyarország, harcolni kell mindenért..
2020. jún. 30. 10:02
 29/44 A kérdező kommentje:
Ez az hogy nincs semmi panaszom,teljesen jól vagyok ezt leszámítva.Nem tudom mit csináljak.
2020. jún. 30. 10:22
 30/44 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény azóta?
2020. jún. 30. 16:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!