Anyám megtagadja a mentők hívását, belehalhat, mit tegyek?
Üljön egy kád forró vízbe, mintha fürödne, és próbálja meg abban.
Tudom hogy gusztustalannak hangzik, meg igen rossz lenne utána takarítani a kádat kivenni belőle a cuccot, stb. de a meleg vízben ellazulhatna az alsó része.
Ha pedig gyógyszermániás, akkor most rögtön menj le a gyógyszertárba és vegyél kisbabáknak való glicerines végbélkúpot. Mond azt a gyógyszerésznek, hogy kisgyereknek kell valami ami nem gyógyszeres, csak segít neki a szorulásán. A kúpot anyád tegye fel a végbelébe és várjon egy kicsit amíg belül a melegtől szétolvad és segít. Addig le is feküdhet, csak tegyen valami törölközőt maga alá, mert a folyékony glicerin ki is tud folyni kocsit, és zsíros cseppeket hagyhat az ágyon, kanapén.
Anyádnak addig mond meg, hogy hagyja abba az erőlködést, várjon türelemmel amíg visszaérsz.
Tehát gyógyszertár, glicerines végbélkúp, aztán ha ez sem jön be, akkor próbálja meg kád forró vízben!
Üvöltözik velem, hogy ki ne merjem hívni vagy kitagad otthonról (20 vagyok).
Ma reggel belázasodott amúgy.
Van munkája, nekem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!