Róbert dávid kérdése:
Szerintetek lesz koronavírus járvány ismét Magyarországon ősszel?
Figyelt kérdés
Nem lesz szerintem,de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. 29/F2020. jún. 17. 14:42
11/14 anonim válasza:
Teljesen biztos, hogy lesz! Ezt már bejelentette az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is és nem feltételes módban, hanem biztosra. Ameddig nincs vakcina vagy gyógyszer, addig nem tud eltűnni az egész. Ennek értelmében ha lazítások vannak a korlátozásokban és még vannak betegek akik fertőzhetnek, akkor egyértelműen romlás kell hogy következzen, tehát jön a második hullám. Biztos lehetsz benne.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lesz-e vagy sem, de én inkább elkapnám minthogy a mostani helyzetet kelljen tovább elviselnem.
13/14 anonim válasza:
4-es: egészen addig a pontig amíg ki nem jelentették hogy vasárnap délután 14:35-kor fog tetőzni, valamit elhittem az egészből de most már szinte biztos, hogy ez az egész előre ki volt találva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!