Magyarországon is az lesz mint Olaszországban (koronavírus ügyileg)?
Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 20:19
2/7 anonim válasza:
Napok óta egy orvos sem áll ki a napi sajtótájékoztatóra, nem válaszolnak a feltett kérdésekre. Ez elég aggályos szerintem.
3/7 anonim válasza:
Ahogy a gyakorin olvasgatok meg amilyen Facebook kommenteket látok... Katasztrófális a magyarok hozzáállása. Mert mind virológus és ők jobban tudják. Lesznek még itt bajok.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
én pesszimista ember vagyok, de szerintem nem, az olaszok múlt hét végén még mulatoztak, nálunk már most nincs ilyen pedig csak egy halottunk van
6/7 anonim válasza:
Az a gond hogy a magyar emberek többsége sötétebb mint az éjszaka. Az egyetlen szórakozásuk a plázákban való céltalan bóklászás, hiába van elugatva minden platformon hogy maradjon mindenki a valagán de ugye kihanemén. Amíg nem lesz kijárási tilalom, nem lesz bezárva minden üzlet addig hiába jártatod a szádat semmit nem fognak fel belőle. Simán juthatunk arra a sorsra mint az olaszok.....
7/7 anonim válasza:
Ha az emberek nem tartják be a higiéniai és szociális érintkezésre vonatkozó szabályokat (pl. gyakori és alapos kézmosás, tömegek elkerülése, tartózkodás a csoportosulásoktól, az idősek fokozott védelme stb), akkor igen!
Komolyan kell venni, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!